Penzion Patria - rybářská rekreace

Adresa:
Kobylí 716
Kobylí
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Jihomoravský

Druh: kemp, ubytovna

Míříte na Moravu za poznáním, na kola nebo chcete jen tak opustit svůj domov a odpočinout si od všedních starostí? Nábízíme vám ubytování u tradičního výrobce kobylského vína a ovoce, v penzionu PATRIA. Patria Kobylí, a.s. sídlí na začátku obce Kobylí ve směru od Velkých Pavlovic. Jedná se o nově zrekonstruované ubytování v prostorách obchodní společnosti.
K dispozici jsou 2 až 6 lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením s BEZBARIÉROVÝM PŘÍSTUPEM. K dispozici je jak turistické ubytování, tak i penzion. Pro větší skupiny je tu možnost zajištění stravování a degustace vín ve vinném sklípku.

Je zde konferenční sál s kapacitou 220 osob pro pořádání společenských akcí, valných hromad a výročních schůzí, 200 míst pro školení, zasedání, odborných seminářů je důstojným místem i pro reprezentativní podniky typu rodinných oslav, svateb či firemních rautů a prezentací. Dále zde máme klubový sál pro 20 - 40 osob. V případě potřeby lze konferenční sál rozdělit na tři salonky pro 30 - 50 osob.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Brno-město (35 km).

Vybavení: bez bariér.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

12,0 km - Dyje 3 - MP
13,5 km - Dyje 4 - MP
10,6 km - Dyje 4A - MP
9,5 km - Dyje 4C - MP
13,3 km - Dyje 4D - MP
7,4 km - Dyje 5A - MP
7,1 km - Prušánecký potok 1 - MP
9,6 km - Trkmanka 1 - MP
5,4 km - Trkmanka 2 - MP
13,4 km - Dyje 4C/1 - MP

Soukromé revíry v okolí

12,7 km - pískovna Zaječí
12,9 km - Skřípov u Dambořic
19,3 km - Dyje 6 - Věstonická nádrž