Penzion Jeřabinka - rybářská rekreace

Adresa:
Horní Malá Úpa 124
Malá Úpa
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Královéhradecký

Druh: kemp, ubytovna

Tento rodinný pension provozujeme od roku 1997. na slově rodinný si velice zakládáme! Jsme totiž přesvědčeni, že základem spokojenosti našich hostů je příjemné domácí prostředí a naprostá pohoda. A abychom mohli mít 100% jistotu, že vše klape, tak jak má - připravujeme si vše sami - Eva tedy obsluhuje v bufetu, ubytovává, uklízí, vyřizuje objednávky a Petr zase nakupuje, udržbaří, v zimě topí a v neposlední řadě vše koordinuje.

Pension se nachází v Horní Malé Úpě, 100m od hraničního přechodu Pomezní boudy. Dostupnost je dobrá i během zimní sezóny díky udržované silnici na hraniční přechod. Najdete nás přímo u hlavní silnice a pokud přijedete autem, máte možnost parkovat před pensionem - samozřejmě zdarma! Pokud dorazíte autobusem, máte to od zastávky pouhých 50m. Kapacita 30 lůžek v 9 pokojích po 2-5 postelích, včetně jednoho dvoupokojového apartmánu. Na pokojích jsou krásná nová sociální zařízení. Každý pokoj má své vlastní. V hlavních sezónách můžeme zajistit i polopenzi. Popř. je možnost vlastního vaření v plně vybavené kuchyni - mikrovná trouba, je8zrychlovarná konvice, toustovač, fritovací hrnec, překapávač kávy, nádobí, utěrky. Společenská místnost s barem a TV včetně sat. sloužící zároveň jako jídelna. Novinkou je dětská herna, která Vám zajistí, že Vaše děti se nebudou nudit ani v nepřízni počasí. U pensionu je vybudováno posezení, houpačky pro děti i dospělé, gril, otevřené ohniště, pískoviště, velká XXL trampolína i pro dospělé (do 120kg.). V blízkém okolí - obchod (otevřený denně), infocentrum, víceúčelová sportovní hala (50m) - velká hala na tenis, fotbal, ricochet, sauna, whirpool, posilovna , boowlingový bar. A nově i venkovní tenisový kurt-50m. od chaty. Přímo u penzionu začíná cesta česko-polského přátelství na Sněžku. V létě ideální místo pro horskou turistiku a cyklistiku. V zimě je pak pension Jeřabinka svou polohou tou nejlepší volbou pro ty, kteří rádi vyjdou z chalupy a lyžují. Nachází se totiž přímo pod novým Skiareálem Pomezní hřeben. Najdete zde lyžařskou školičku včetně dětského Skiparku a v hotelu Hořec i cenově nejvýhodnější lyžařskou půjčovnu lyží. Poobědvat je možné v našem Skibaru Jeřabinka, či zajít do jakékoliv okolní restaurace, kterých je poblíž celkem 7.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Jablonec nad Nisou (28 km).

Stravování: snídaně.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

19,1 km - Labe 38 - MP
18,7 km - Labe 39 - P
17,4 km - Labe 39 A - P
13,4 km - Líčná 1 - P
2,7 km - Malá Úpa 1 - P
15,9 km - Malé Labe 1 - P
18,2 km - Pilníkovský potok 1 - P
13,9 km - Úpa 5 - P
8,1 km - Úpa 6 - P
7,6 km - Velká Úpa 1 - P

Rybářské prodejny v okolí

Nenalezeny žádné prodejny

Soukromé revíry v okolí

Nenalezeny žádné revíry