Penzión U Bočkaja - rybářská rekreace

Adresa:
Potočná 2
Spišské Tomášovce
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj:

Druh: kemp, ubytovna

V malebnom a tichom prostredí v srdci Slovenského Raja sa nachádza malá dedinka Spišské Tomášovce a v nej novozrekonštruovaný Penzión u BOČKAJA.
Štýlový penzión s dodržanými architektonickými prvkami vám počas vašej dovolenky umožní aspoň na chvíľu sa vytrhnúť z každodenných stresov a precivilizovaného sveta.

Náš región SPIŠ je klenotnicou gotiky a renesancie. Nájdete tu vysoké skalnaté štíty, hlboké a divé kaňony s množstvom vodopádov, dravé horské rieky, ľadové a vápencové jaskyne, termálne liečivé pramene, kúpaliská, vzácne starobylé mestá, dediny so zachovalou ľudovou architektúrou, hrady, zámky a predovšetkým neporušenú panenskú prírodu.

Príroda ponúka možností pre náročných, aj menej náročných dovolenkárov. V národných parkoch Slovenský Raj, Vysoké Tatry a Pieniny zdolávať krásy štítov, kaňónov, vodopádov a cestičiek, nielen pešo, ale aj na bicykloch. V zime vás zlákajú upravené svahy lyžiarských stredísk s ponukou dobrej lyžovačky a sánkovačky, ale aj trate pre vyznávačou bežiek.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Revúca (40 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rekreace v okolí

4,7 km - Auto-Camp PODLESOK
5,6 km - (SK) Autocamp Čingov Ďurkovec
0,3 km - Tatran
3,7 km - Spišský dvor
1,8 km - Penzión Lesnica
4,8 km - Chata Piecky
4,7 km - Ranč u Trapera
4,8 km - Penzión RANČ
2,8 km - Penzión Úsmev

Rybářské revíry v okolí

Nenalezeny žádné revíry

Rybářské prodejny v okolí

Nenalezeny žádné prodejny

Soukromé revíry v okolí

Nenalezeny žádné revíry