Penzion U Zelené ratolesti - rybářská rekreace

Adresa:
Husova 5
České Budějovice
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Jihočeský

Druh: kemp, ubytovna

Rádi bychom Vás pozvali do útulného a luxusního penzionu v blízkosti historického centra Českých Budějovic. Možnost ubytování je zde v 1 - 3 lůžkových pokojích. Přistýlka pro Vaše dítě je samozřejmostí. V ceně ubytování je i snídaně v restauraci Kozlovna u Zelené Ratolesti, která je součástí objektu penzionu.
Penzion se nachází jen 500 metrů od hlavního náměstí v Českých Budějovicích. Nabízí restauraci s terasou a mezinárodním menu. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu. Parkování je zajištěno v objektu na parkovacích stání s kamerovým dohledem.Každý pokoj v penzionu Zelená Ratolest je vybaven televizí. V koupelně najdete veškeré toaletní potřeby a ručníky.
Můžete využít bezplatné Wi-Fi v restauraci nebo na terase. Snídaně součástí ubytování a podává se formou bufetu.Trolejbusy staví přímo před penzionem Zelená Ratolest. Oblíbená cyklostezka, která vede k zámku Hluboká nad Vltavou je vzdálená jen 300 metrů od penzionu.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Prachatice (34 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

12,2 km - BEZDREVSKÝ POTOK 1 - MP
14,4 km - BRLOŽSKÝ POTOK 2 - MP
11,5 km - LEDENICKÉ DŮLNÍ PROPADLINY 1 - MP
0,5 km - MALŠE 1 - MP
10,8 km - STROPNICE 1 - MP
7,0 km - Vltava 21-22, ÚN Hněvkovice - MP
3,2 km - VLTAVA 23 - MP
12,5 km - BRLOŽSKÝ POTOK 1 - P
12,8 km - SVINENSKÝ POTOK 1 - P
7,5 km - VLTAVA 25 - P