Horská chata Portášky - rybářská rekreace

Adresa:
Velká Úpa č.p. 110
Pec pod Sněžkou
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Královéhradecký

Druh: kemp, ubytovna

Horská chata Portášky se nachází v nádherném prostředí Krkonošského národního parku, v jeho 2. zóně, kde narušení přírody je ještě minimální. Chata je postavena na vrcholu svahu nad Velkou Úpou v nadmořské výšce 1050 m/m. uprostřed nejznámější pěší trasy z Velké Úpy na nejvyšší horu ČR Sněžku 1602 m/m. a na konečné horní stanici sedačkové lanovky z Velké Úpy. Portášky mají celoroční provoz a je zde možnost pobytů v létě i v zimě. Pro lyžaře, turisty, cykloturisty, rodiny s dětmi, ozdravné pobyty dětí i dospělých na čistém vysokohorském vzduchu. Možnost pořádání společenských a firemních akcí, večírků a narozeninových oslav, zahradní párty.
Ubytování:
Ubytujeme Vás v nově zrekonstruovaných pokojích nebo apartmá pro 2, 3, 4, 5, 7 a 11 hostů nebo v pokojích se společným sociálním zařízením (nově rekonstruovaným) pro 2, 3, 4, 5, 6, 9 až 14 hostů. V chatě je restaurace s barem s celodenním provozem pro 85 hostů a jídelna pro 50 hostů.

Během zimní sezóny lze aktivně provozovat sjezdové lyžování, snowboarding, běh na lyžích, ostatní zimní sporty i vysokohorskou turistiku. Při nepřízni počasí lze posedět v restauraci či u baru, hrát šipky, pingpong, stolní fotbal a další společenské hry nebo využít vlastní saunu s bazénem. Svah přímo na kterém je postavena chata je vybaven osmi lyžařskými vleky od 250 do 1000 metrů. Přímo u chaty je nástup na svah sjezdovky. Po tomto svahu je možné lyžování až k dolní stanici lanovky nové třísedačkové Portášky-Velká Úpa a to v délce cca 1750 metrů. Celý svah je úměle zasněžován a denně upravován. 4 vleky pro začátečníky do 200 metrů od chaty.
Součástí skiareálu je snowboardpark umožňující dostatečné vyžití snowboardistů při zachování bezpečnosti ostatních lyžařů. Pro začátečníky a děti jsou pořádány lyžařské školy, kurzy a dětské závody.
Pokud Vás omrzí náš areál, vemte si zdarma skibus a za 5 min. jste pod sjezdovkami v Peci pod Sněžkou.
Běžecké tratě....

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Jablonec nad Nisou (24 km).

Stravování: snídaně.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

13,0 km - Labe 38 - MP
13,2 km - Čistá 1 - P
13,2 km - Labe 39 - P
13,2 km - Labe 39 A - P
12,4 km - Líčná 1 - P
3,4 km - Malá Úpa 1 - P
10,2 km - Malé Labe 1 - P
9,6 km - Úpa 5 - P
3,4 km - Úpa 6 - P
1,5 km - Velká Úpa 1 - P

Rybářské prodejny v okolí

18,0 km - Rybářské potřeby IKA
18,2 km - Rybářské potřeby Řehák...
14,0 km - Hobby-g
18,6 km - Rybářské potřeby Aleš Mošna
18,6 km - NO LIMIT SURPLUS

Soukromé revíry v okolí

Nenalezeny žádné revíry