Eko farma Hlaváčův dvůr - rybářská rekreace

Adresa:
Ves 8
Černousy
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Liberecký

Druh: kemp, ubytovna

Eko farma Hlaváčův dvůr je kompletně zrekonstruované zařízení, které slouží k různým akcím a agroturistice. Nabízí ubytování ve 3 apartmánech s vlastním sociálním zařízením a možnost seznámit se s provozem ekofarmy (koně, kozy, krávy) a výrobou kozích sýrů. V zachovalé části je malé zemědělské muzeum a mlékárna.

Je ideálním objektem pro rodinnou rekreaci návštěvníků z České republiky i ze zahraničí, kteří touží po klidném venkovském prostředí uprostřed přírody, s ubytováním v historických prostorách.

Součástí statku je i malá koncertní síň pro hudební produkce. Na polské straně, 500 m od Penzionu Hlaváč, je přehradní jezero Witka , které je možné navštívit bez celních formalit v rámci malého pohraničního styku.

Ve statku je také možnost ochutnávky a nákupu zemědělských produktů, především domácích kozích sýrů, projížďky na koních a vypujčení jízdních kol. K dispozici je hostům kulečník a stolní tenis.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Liberec (27 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

8,4 km - Údolní - MP
5,3 km - Panenský rybník - MP
18,9 km - Jeřický potok 2 - MP
1,8 km - Smědá 1 - MP
4,4 km - Bulovský potok 1 - P
2,3 km - Kočičí potok 1 - P
13,1 km - Lomnice 1 - P
13,7 km - Oleška 1 - P
10,2 km - Řasnice 1 - P
8,6 km - Smědá 2 - P

Rybářské prodejny v okolí

Nenalezeny žádné prodejny

Soukromé revíry v okolí

Nenalezeny žádné revíry