Penzion Jánošíkov Dvor - rybářská rekreace

Adresa:
Malá Petrová 8
Zázrivá
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj:

Druh: kemp, ubytovna

Vitajte v Jánošíkovom dvore

Túžite odpočívať či lyžovať priamo v lone prírody? ... pre individuálnu rekreáciu, turistiku, lyžovačku, i pre firemné využitie počas celého roka. Drevenice Jánošíkov dvor sú situované v Zázrivej pod hrebeňmi Malej Fatry v krásnom prírodnom prostredí národného parku v blízkosti Jánošíkovho rodiska Terchovej. Unikátne dobové drevenice zachovávajúce pôvodný ráz slovenskej ľudovej architektúry Vám pocit spätosti s prírodou a rekreačné vyžitie ešte umocnia.

Nadštandardné ubytovanie počas Vaše rekreácie s celkovou kapacitou 41 lôžok v 16 izbách. Všetky izby sú vybavené vlastným sociálnym zariadením. Gastronomický zážitok sme pre Vás pripravili v reštaurácii Jánošíkova krčma, kde je umelecky stvárnený život Juraja Jánošíka. Viaceré samostatné a plne vybavené kuchynky ponúkajú možnosť samostatného stravovania. Každá drevenica má svoju spoločenskú/školiacu miestnosť s TV. Nie len pre prípad školenia ponúkame možnosť zapožičania audiovizuálnej techniky. Po lyžovaní či dni naplnenom turistikou je k dispozícii sauna, gril, kryté ohnisko s posedením pred drevenicami, detské ihrisko, malý bazén, preliezačky, pieskovisko a ak je chuť i požičovňa bicyklov. V areáli nášho originálnéhho penziónu je aj vlastné parkovisko.
Teraz novopostavená drevenica u Štefana!

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Čadca (32 km).

Stravování: snídaně.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

Nenalezeny žádné revíry

Rybářské prodejny v okolí

Nenalezeny žádné prodejny

Soukromé revíry v okolí

Nenalezeny žádné revíry