Rekreační středisko Naděje - rybářská rekreace

Adresa:
Svratouch č. 306
Svratouch
web: www.dokempu.cz/kempy/cr/p...

Kraj: Pardubický

Druh: kemp, ubytovna

Objekt je vhodný pro školy v přírodě, letní tábory, sportovní soustředění, školní výlety, hromadné akce dospělých, rodinnou rekreaci apod.
RS Naděje se nachází v CHKO Žďárské vrchy, cca 15 km od Hlinska a Žďáru nad Sázavou v pardubickém kraji. Nabízíme pobyty s plnou penzí nebo i pronájem rekreačního střediska s vlastním vařením. Dvanáct 4-5 lůžkových rodinných chat s malou terasou. V přízemí je obývací pokoj, v patře je ložnice vybavena ložními soupravami. Chaty mají vlastní WC a umyvadlo, jsou zateplené a lze je i vytápět. Pro pedagogický dozor jsou k dispozici dvě chaty s vlastní koupelnou a kuchyňským koutkem. V hlavní budově jsou 4 lůžkové pokoje, společné sociální zařízení na chodbě. Některé pokoje mají vlastní WC a umyvadlo. Kapacita ubytovaní je 100 lůžek, z toho: 30 lůžek na v pokojích se společným sociálním zařízením a 73 lůžek v rodinných chatách. Vybavenost rekreačního objektu: fotbalové a volejbalové hřiště, Volné prostranství, ping-pong klubovna, ohniště. Velkou jídelnu lze využít i jako taneční sál (parkety) či učebnu. Dále je k dispozici zastřešená velká terasa - lze využít pro večerní akce či taneční aktivity a také menší venkovní terasa s posezením. Možnost úschovy kol i sportovního materiálu.

Možnosti ubytování: chatky

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Žďár nad Sázavou (19 km).

Vybavení: sprcha, WC, pitná voda, teplá voda.

Volný čas: možnost koupání, ohniště.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rekreace v okolí

7,1 km - Milovy
0,0 km - Náš SEN
3,8 km - Rekreační středisko KŘIŽÁNKY
7,1 km - Penzion Elgordo
0,5 km - Stará pošta
7,1 km - Penzion Na Bělisku
4,1 km - Penzion Bukáček

Rybářské revíry v okolí

0,5 km - Svratka 14A - MP
5,5 km - Svratka 14M - MP
10,4 km - Fryšávka 1 - P
10,9 km - Chrudimka 6 - MP
5,4 km - Chrudimka 7 - MP
12,7 km - Mendrika - MP
11,7 km - Višňáry - MP
9,7 km - Desná 1 - P
13,0 km - Chrudimka 6 P - P
8,0 km - Chrudimka 7 - P