rekreační středisko KRÁLOVEC - rybářská rekreace

Adresa:
Na Královci 460
Valašské Klobouky
web: www.dokempu.cz/kempy/cr/z...

Kraj: Zlínský

Druh: kemp, ubytovna

Sportovně rekreační středisko Královec se nachází v překrásném horském prostředí Bílých Karpat v nadmořské výšce asi 638 m.n.m. nedaleko lázeňského města Luhačovice, v neobyčejně přitažlivé krajině s bohatstvím přírodních krás, ve velmi výhodném klimatu. Svým umístěním v čistém prostředí chráněné krajinné oblasti zaručuje ideální podmínky pro rodinnou rekreaci, školní výlety, školy v přírodě, sportovní soustředění, ozdravné pobyty a dětské letní tábory. Jeho umístění je také vhodné pro rehabilitaci exponovaných pracovníků, pořádání školení, kurzů, ale i společenských akcí.

V areálu střediska se nachází samostatně stojící objekt - chata ze 30 let ve které lze ubytovat skupinu 8-10 osob. Chata je naprosto samostatná. Kromě klasické obytní části disponuje rovněž vinným sklípkem s krbem. Sklípek rádi dle dohodnutých dispozic vybavíme výčepním zařízením a zásobami. Chata je naprosto nezávislá na chodu střediska, nic méně její obyvatelé mohou využívat veškeré vybavení SRS Královec, jako hřiště, půjčovny, saunu atd.

Našim hlavním sportovním zaměřením jsou sporty se psími kamarády. Při pobytu u nás tak můžete být svědky či rovnou aktéry jízdy se psím spřežením, v zimě na saních, v létě na káře, koloběžce či kole.

Možnosti ubytování: stany, chatky

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Zlín (29 km).

Vybavení: sprcha, WC, pitná voda, teplá voda.

Služby: půjčovna kol.

Stravování: snídaně.

Volný čas: tenisové kurty, ohniště, dětské hřiště, rybaření.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

13,5 km - Ščávnice 2A - MP
8,9 km - Vlára 1 - MP
1,8 km - Vlára 1A - MP
8,1 km - Kloboučka 1 - P
16,9 km - Olšava 3 - P
8,6 km - Vlára 2 - P
5,3 km - Lačnovský potok 1 A - MP
19,9 km - Senice 1 - P
19,9 km - Dřevnice slušovická 1 - P
14,0 km - Dřevnice vizovická 1 - P

Rybářské prodejny v okolí

5,3 km - Rybářské potřeby

Soukromé revíry v okolí

19,1 km - Luhačovická přehrada
5,2 km - Spisar Brumov