Autokemp Koryčany - rybářská rekreace

Adresa:
Masarykova 20
Koryčany
web: www.dokempu.cz/kempy/cr/z...

Kraj: Zlínský

Druh: kemp, ubytovna

Autokemp Koryčany se nachází v údolí Přírodního parku Chřiby.
Je tedy obklopen listnatými i jehličnatými lesy, které přímo vybízí k procházce spojené třeba se sbíráním hub nebo prohlídkou zříceniny hradu Cimburk. Na své si zde přijdou i milovníci cyklistiky nebo ti, co volí spíše relaxaci nebo odpočinek u koupaliště, se kterým autokemp sousedí. Své stany si může postavit na travnaté ploše o rozloze 10.000 m3 s borovicemi, které slouží k vytvoření stínu pro postavený stan. Karavany si lze umístit dso boxů, které jsou od sebe odděleny živým plotem a každý s vlastní elektrickou přípojkou a kohoutkem se studenou vodou. Návštěvníci bez stanu nebo karavanu mají možnost se ubytovat ve dvou chatkách, každá s 8 lůžky, kuchyňkou a sociálním zařízením.

Pro návštěvníky kempu je zde k dispozici sociální zařízení se sprchami s teplou vodou i sociálním zařízením pro návštěvníky na invalidním vozíku.

Občerstvit se můžete v bufetu se zastřešenou terasou, výhledem na sousední koupaliště a údolí Koryčanské přehrady pro pitnou vodu. Pro zpestření vašeho pobytu je zde pinpongový stůl a ruské kuželky

Možnosti ubytování: stany, chatky, karavany

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Hodonín (29 km).

Vybavení: sprcha, WC, pitná voda, teplá voda.

Služby: půjčovna kol.

Volný čas: možnost koupání, ohniště, hřiště, dětské hřiště, rybaření.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

10,7 km - Buchlovický potok 1 - MP
13,1 km - Cézava 3A - MP
13,4 km - Haná 1A - MP
3,2 km - Kyjovka 3 - MP
9,6 km - Kyjovka 3A - MP
10,6 km - Kyjovka 3B - MP
5,8 km - Kyjovka 4A - MP
14,1 km - Rakovec 2 - MP
15,4 km - Vracov 1 - MP
0,6 km - Kyjovka 4 - P