Diskuse k článku: Sýrové parmy

Diskuse k článku Sýrové parmy

Autor diskuse: Milan Tychler - Profil , 3.4.2017

ToM1977 - Profil | Pá 7.4.2017 6:23:43

Ahoj Milane, opět fajn článek. Rád bych se tě zeptal, jak si nejraději připravuješ těsto? Na bázi krupicové kaše nebo rozmačkaného pečiva a do toho zamýšlenou ingredienci? Případně úplně jinak?

MAXXSKATER - Profil | Út 4.4.2017 15:46:14

Tak před 20 lety se na ně na Chrudimce chytali i lipani, ale to tam ještě byli. To byla teprve paráda. :-)

Widl_CZ - Profil | Út 4.4.2017 11:47:30

Jo, svačinku já taky rád :) A tloušťi ještě víc. Vždycky utrhnu kousek rohlíku (klidně větší), zmáčknu mezi prsty na jednom konci, ten zmáčknutý konec pomatlám v měkkém sýru a nastražím za něj na háček. Nezmáčknutý konec se ve vodě rozmočí a rozbalí do pěkného chomáčku s "ocáskem". Místní tloušti to milují a trumfne to jen třešeň :)