MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Tatarák z candáta

Diskuse k rybímu receptu Tatarák z candáta

Autor diskuse: mates202 ®17.8.2012

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

N mates202 - ® Pá 17.8.2012 10:37:27
Nic proti nikomu, ale trapné a ubohé reakce jako jsou od Rybovrah 1 tu opravdu nechci, proto žádám všechny bavme se tu jaku slušní lidé a ne jako paka.

Proč to tu jednoduše není tak = že kdo chce recept vyzkouší a kdo nechce, ať ho prostě ignoruje.
N vanuz - ® Pá 17.8.2012 10:30:53
Orion24 >> a ked sa robi klasicky, zo svieckovej, to je ake maso?

zo pstruha je tatarak super, z candata som este neskusal, ale nemoze to byt zle.
N mates202 - ® Pá 17.8.2012 10:30:16
Orion24 >> Však jo = v pohodě, je to prostě recept, otec ho občas udělá a já si kupodivu dám, ať ryby nejím, nic více, nic méně.
N Orion24 - ® Pá 17.8.2012 10:24:20
mates202 >> ber to ako dotaz...nic v zlom :-), ja len ze to meso sa da vyuzit aj "lepsie"
aj ked najlepsie je pustit :-)
N mates202 - ® Pá 17.8.2012 10:23:58
MrTom >> stejné jako pro Orion24 = Recept někdy někdo vymyslel, otec ho jen opsal a vyzkoušel a maso z candáta je tam asi záměrně.

Je tedy na každém, jestli recept vyzkouší
N mates202 - ® Pá 17.8.2012 10:21:39
Orion24 >> Recept někdy někdo vymyslel, otec ho opsal a vyzkoušel a maso z candáta je tam asi záměrně.
N El Duffus - ® Pá 17.8.2012 10:17:56
Orion24 >> právě proto, že je kvalitní...
N Orion24 - ® Pá 17.8.2012 10:15:54
take kvalitne maso do tataraku....bohoruhacstvo....:-)
N MrTom - ® Pá 17.8.2012 10:09:53
Osobně si myslím, že je škoda dělat z candoše tatrák. Sice tatarák zbožňuji, ale když mám možnost si dát candáta (když si ho koupím :) ) tak radši klasicky na másle. Tady jsem z různého experimentování vyléčen nadobro!
N tbc - ® Pá 17.8.2012 9:53:18
JAMESON BOND >> to nemusí být špatné ale k tataráku to má hodně daleko. Zkusim oboje, jen co chytnu candáta.
N JAMESON BOND - ® Pá 17.8.2012 9:44:42
myslím že tahle varianta je lepší a hlavně dává smysl,ve tvém tataráku je v podstatě jen prohozená svíčková za candáta,ale co je hlavní některé suroviny se k rybě vůbec nehodí! RECEPT: candát,žloutek,trošku kvalitní smetany,třený česnek,pepř,sůl,čerstvý kopr,citronová štáva a pažitka najemno. Vše smícháme a potíráme na opečené plátky bagetky potřené česnekovým máslem. nechci dělat chytráka je to jen můj názor. Dobrou chut

Červené karty: Rybovrah 1

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

[ otázky | všechny ]

Co je nového - všeobecné
Oznámení - obecné
Vložit oznámení

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí - obecné
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniPlandavka Nomura na pstruhy

Za 129
Novinka!!! Nové plandavky v realistických barvách pstruh, siven atd. Nesmí chybět na pstruhovou zahájenou!!


akce, rybareniVlasec Daiwa Exceler

Za 519
Top vlasec na lov kaprů!!!!!


Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
Penzion Soroya Penzion Soroya

Poskytujeme ubytovanie a člny pre morsky a sladkovodny rybolov, turistiku na ostrove Soroya v mestečku Sorvaer v severnom Norsku. Jedna sa o...