Tatarák z candáta

Diskuse k rybímu receptu Tatarák z candáta

Autor diskuse: mates202 - Profil , 17.8.2012

mates202 - Profil | Pá 17.8.2012 10:37:27

Nic proti nikomu, ale trapné a ubohé reakce jako jsou od Rybovrah 1 tu opravdu nechci, proto žádám všechny bavme se tu jaku slušní lidé a ne jako paka.

Proč to tu jednoduše není tak = že kdo chce recept vyzkouší a kdo nechce, ať ho prostě ignoruje.

vanuz - Profil | Pá 17.8.2012 10:30:53

Orion24 >> a ked sa robi klasicky, zo svieckovej, to je ake maso?

zo pstruha je tatarak super, z candata som este neskusal, ale nemoze to byt zle.

mates202 - Profil | Pá 17.8.2012 10:30:16

Orion24 >> Však jo = v pohodě, je to prostě recept, otec ho občas udělá a já si kupodivu dám, ať ryby nejím, nic více, nic méně.

Orion24 - Profil | Pá 17.8.2012 10:24:20

mates202 >> ber to ako dotaz...nic v zlom :-), ja len ze to meso sa da vyuzit aj "lepsie"
aj ked najlepsie je pustit :-)

mates202 - Profil | Pá 17.8.2012 10:23:58

MrTom >> stejné jako pro Orion24 = Recept někdy někdo vymyslel, otec ho jen opsal a vyzkoušel a maso z candáta je tam asi záměrně.

Je tedy na každém, jestli recept vyzkouší

mates202 - Profil | Pá 17.8.2012 10:21:39

Orion24 >> Recept někdy někdo vymyslel, otec ho opsal a vyzkoušel a maso z candáta je tam asi záměrně.

El Duffus - Profil | Pá 17.8.2012 10:17:56

Orion24 >> právě proto, že je kvalitní...

Orion24 - Profil | Pá 17.8.2012 10:15:54

take kvalitne maso do tataraku....bohoruhacstvo....:-)

MrTom - Profil | Pá 17.8.2012 10:09:53

Osobně si myslím, že je škoda dělat z candoše tatrák. Sice tatarák zbožňuji, ale když mám možnost si dát candáta (když si ho koupím :) ) tak radši klasicky na másle. Tady jsem z různého experimentování vyléčen nadobro!

tbc - Profil | Pá 17.8.2012 9:53:18

JAMESON BOND >> to nemusí být špatné ale k tataráku to má hodně daleko. Zkusim oboje, jen co chytnu candáta.

JAMESON BOND - Profil | Pá 17.8.2012 9:44:42

myslím že tahle varianta je lepší a hlavně dává smysl,ve tvém tataráku je v podstatě jen prohozená svíčková za candáta,ale co je hlavní některé suroviny se k rybě vůbec nehodí! RECEPT: candát,žloutek,trošku kvalitní smetany,třený česnek,pepř,sůl,čerstvý kopr,citronová štáva a pažitka najemno. Vše smícháme a potíráme na opečené plátky bagetky potřené česnekovým máslem. nechci dělat chytráka je to jen můj názor. Dobrou chut

Červené karty: Rybovrah 1