Závody Přepychy II.

Diskuse ke článku Závody Přepychy II. z blogu zavody.mrk.cz

Autor diskuse: lobotomie - Profil , 20.7.2009

lobotomie - Profil | Pá 24.7.2009 15:44:32

DEPRESS >> nevím, ale myslím že teď to bylo košer ikdyž mi kokot vylil kafe u stolu a neřekl ani sorry

DEPRESS - Profil | Pá 24.7.2009 15:40:53

nj..Derner a jeho banda.. no comment..pořád stejné příběhy na závodech....nekomentuji

splavkař - Profil | Po 20.7.2009 18:41:12

lobotomie (fanik) >> lobotomie >> Jasný, že jim to jedno nebylo, ale Milan si alespoň zažil 10 minut slávy:-)) Navíc myslím, že to měl Zdenda zasloužený, neboť z těch svejch(dle slov mnohých) nejhorších míst dostal maximum oproti Milanoj na top flecích ze kterejch z nich dostal myslím tak 40%

lobotomie - Profil | Po 20.7.2009 16:23:46

splávkař >> splavkař >> kamile taky bych to tak horké neviděl, ale musím zachovat aspoň jakous takous objektivitu ve svém subjektivním hodnocení... nebylo by to fér vůči ostatním které jsem nějak hodnotil.
pokud jsem to sledoval já, tak ani zdendovi dernerovi ani milanovi horváthovi to tak úplně jedno nebylo, ty jsi si toho asi nevšiml jelikož jste v té chvíli přepočitávali lístky.
jeden pak až zbytečně okatě zatínal pěst do vzduchu a druhej smutně a nevěřícně koukal... =)

no už se stalo, jinak to byla paráda

splavkař - Profil | Po 20.7.2009 13:16:41

Fando, máš pravdu, že to vyhlášení byl pěkný průšvih, ale co se týče cen, ke změně došlo myslím jen na 1a2 místě. Kdyby telka v době kdy se na to přišlo frčela směrem na Sezemice tak by se myslím žádný skandál nekonal, neboť skutečný vítěz o tom, že byl o 100 bodů ošizen věděl, ale nijak se k tomu nehlásil- na pozdější otázku proč se neozval prohlásil jen,, vždyť vo h.... de,, a tak se na ten renons přišlo až kolem osmýho místa. Jinak ceny se vrátily obratem,aniž by byl kdokoli přímo vyzván a tak si druhý závodník v pořadí mohl,i přes své neskrývané obavy ,vybrat ze všech cen tak jak to mělo být. Tímto se ještě jednou za pořadatele omlouvám a těším se na schledání při dalším,již osmém ročníku.