Výsledek závodu Slezská Harta Pegi Cup 2008 1. ročník

Autor diskuse: ppegi - Profil , 8.11.2008

Zámek - Profil | Pá 28.11.2008 22:14:22

ppegi... Dobý den jmenuji se Pavel Zámečník a chci se Vás tím to zeptat na pár otázek.

Níže jsete uvedl, že pukud vám někdo napíše na Vaše wwwčka tak se mu potom ozvete dle vašich možností.

Já jsem napsal cca pár žádek k "závodům" co jste pořádal a k tomu co se chystáte pořádat příští rok.

Ani na jednu mou otázku jste neodpověděl a už je to dýl jak jeden týden a mezitím se na vyšich stránkách nic neděje jen to, že je celá zahlcená v "návštěvní knize" jakýsíma kolečkama lomítky šipečkama a jiným a nesmyslem. Nemyslíte si, že toho to si nikdo nevšimne a jestli se staráte tak o "závody" nebo o své" zákazníky" tak jako o Vaše WWWČKA no to asi mít moc uspěchů nebudete co???? Pokud se mi bude te chtít ozvat veškeré údaje mám v kartě


S pozdravem

Pavel Zámečník Rýmařov

Alov - Profil | Pá 28.11.2008 20:40:36

ppegi> Tak o zlatokopectví jsem nemluvil. To za prvé.
Za druhé... Čistě teoreticky pokud budu rybář, totálně neznalý terénu a vody, tak Vám z radostí oněch 1000 kč za den zaplatím. Na oplátku od Vás budu očekávat, že mě zavedete na flek, kde si povodím slušné ryby a na sklonku dne budu spokojen. Vím, že rybařina není jen o dobrém fleku, ale i o počasí, chuti ryb žrát a dalších věcech. Ale i přesto všechno vím, jak to na Hartě s většíma rybama je. Takže podle mého soudu a zkušeností momentálně na Hartě není NIKDO schopen toto splnit (když pominu kapry do 60 cm).
O členství ve vašem klubu zájem nemám a myslím, že ho ani mít nebudu. Nejsem totiž typem rybáře, který vyhledává rúzná združení nebo carp teamy o 6 a více hlavách. Mám rád klid a jsem spíš samotář.
Každopádně Vám přeju mnoho zdaru ve Vaší snaze, ale nevím, co by se muselo stát, aby jste byl konkrétně na Hartě schopen dostát svým závazkům vůči rybařím, kteří si Vaše služby platí.
Budu Vaši činnost i nadále sledovat a možná někdy změním názor. Ted ale o tom pochybuji.

S pozdravem Alov - Vladan Černohorský - Krnov :-)

Martin... - Profil | Pá 28.11.2008 13:30:02

ppegi >> zajímalo by mě jestli ví pan Šrámek že jste mu zveřejnili jeho fotky....počítám že ani není členem Vašeho klubu

hraji - Profil | Pá 28.11.2008 13:22:54

ppegi >> musím uznat, že to co napsal pan Alov je víc než výstižné. Ty vaše naprosto nepřesvědčivé plky o tom, jak poskytujete slevy a podobně jsou opravdu hodně slabý argument.
Ty závody, o kterých je informace jsou výsměchem slovu závody, to že dáte do názvu cizí slovo ještě neznamená, že to je dobrý a férový závod. Ostatně, myslím že na něm nebyl nikdo z lidí, kteří jsou počítáni do špičky v oboru. Nevidím se.
A ještě dotaz: co na vaše aktivity říká uživatel revíru?

ppegi - Profil | Pá 28.11.2008 12:59:16

vážený pane alov.připravuji 2ročník závodu slezská harta pegi cup 2009 a pokusím se uspořádat takový závod at jsou soutěžící spokojeni a vrátí se na další ročníky.pro členy klubu pegi kteří za členství přispívají 1kč na den-365kč roční poplatek který je použit na chod internetových stránek plánuji celosezoní soutěž,která bude zveřejněna na www stránkách v pruběhu zimy.na rovinu vám řeknu že v dnešní uspěchané době se platí uplně za vše a to nemalé částky,tak se nedivte že za určité služby požaduji peníze.tento projekt prozatím nemám čím dotovat.pokud se smějete ceníku služeb tak si vemte kalkulačku a když zaplatíte 1kč na den za členství tak pak členové využívají slevu na služby a to 10-50procent a to vám pak vyjdou jiné ceny a to ceny za náklad na vykonanou službu.je toto zlatokopectví.závod který připravím bude zveřejněn na webovkách pegi.nechci nic uspěchat tak mě nechte pracovat a za vaše upřímné názory vám děkuji.určitě si z vaší reakce vytáhnu podstatné informace které využiji ke spokojenosti vás-celé rybářské veřejnosti.pokud mě chcete napsat váš názor na tuto problematiku tak se zapojte do diskuze a napište do knihy návštěv na www.slezska-harta-pegi.cz .pokusím se vám odpovědět v rámci mých odborných a časových možností.petruv zdarec.pavel zlámal.

Alov - Profil | Út 25.11.2008 17:43:30

Pane Zlámal! Jde vidět, že pro svou živnost jste schopen podstoupit snad vše. Budte tak laskav a podrobne nám tu popište, jak si představujete vaše závody ve velkém kapr teamu.
Je třeba se smířit s tím, že na Hartě hold velkých kaprů je málo. Je to přesně tak, jak to níže napsal Martin ( mimochodem odborník na rybářství ).
Uspořádat jednodenní závody s bodovaným kaprem nad 60 cm, na vodě, která má rozlohu téměř 900 ha, je přinejmenším bud amatéřina nebo vychcanost. A pak se ještě ohánět tím, že Vám vlastně závody slouží k prozkoumání Harty, aby jste zjistili, kde že ti kapři vlastaně jsou...No to už je fakt zhovadilost. A ke všemu si od každého vzít startovné 700 kč na den. No ono to vlastně bylo "jen" 400 kč, protože každý startující dostal jednodenní povolenku na bývalou svazovou vodu v Týlově, kde si z pěkného svazového rybníku mocipáni z ostravského ÚS udělali placenou vodu (300 kč/ den).A tak bych mohl pokračovat.
Jeste bych se pozastavil nad vašima službama. Ty mě upřímně rozesmály.

Průvodce specialista v lovu kapitálních kaprů a průvodce v lovu dravých ryb(štika candát) - 1000 kč/den.

Takže mi prosím osvětlete, když jste takoví specialisté, proč jste startující pegi cupu posadili na takové fleky, že se ani jeden kapitální kousek nechytil???

Pokud si někdo něco takového dovolí účtovat na Slezské Hartě, tak je to bud totální amatér (což si myslím, že jste), nebo je to blázen a nebo člověk, spolehající na blbost a naivitu jiných.

Takže nakonec malá rada pro vás. Naučte se znát Slezskou Hartu ( věřte mi, že nějaké mapky a staré fotky k tomu nestačí), naučte se chytat ryby a pak možná po pár letech začne být Váš byznys úspěšný. Do té doby budete většině pro smích. Petruv zdar a hodně štěstí...:-)

Zajda - Profil | Út 25.11.2008 11:29:39

Když měl být na Bečvě v Hranicích závod Mistrovství České republiky ve feedru, tak to Ostrava zakázala jenom proto, že tyto závody jsou pod hlavičkou Feederklubu...Je zajímavé, že tyto zlatokopecké pokusy panu Jaroňovi nevadí...:-(((

Bachy - Profil | Út 25.11.2008 11:04:50

ppegi >> K vám se teda rozhodně nepřidám. Nabízíte lidem za těžké prachy něco co nemáte a jen tak rychle mít nebudete. Navíc pohrdám lidma kteří čekají až se někde chytne ryba aby se tam hned nasáčkovali a pak si hráli na znalce. Ten kdo ti řekne o chycené velké rybě bude velký hlupák.

Martin... - Profil | Út 25.11.2008 10:21:36

ppegi >> jelikož vím jak kapr průměrně roste tak se i celkem divím že si pořád myslíte že na hartě jsou kapitální kapři....takže si to dovolím vysvětlit:
1)Za tu dobu od vysazování až do těď se jich plno vychytá a plno zdechne na zaplísnění po nešetrném zacházení
2)Harta je velice chladná voda a tak kapr nemá šanci růst jako v rybnících
3)velké množství sumců, kteří sežerou násadu
4)kapitální kapr bude hledat místa, kde je klid a dostatek potravy (většinou přítok nebo u hráze) a tak jak známe se lovit nemůže
5) bych chtěl vidět jen jednu fotku vašeho kapitálního kapra abych byl ochoten uvěřit
6)kdyby už tam nějaký ten kapitální kapr byl, tak než by se dostal k lovnému místu a nažral se tak to stihne vyčistit násada a cejni a tloušti
7)jinak chci taky věřit tomu že tam kpři jsou ale ještě je poněkud na to čas a přeji hodně úspěchů

ppegi - Profil | Út 25.11.2008 10:11:53

pane bachy jednotlivce harta sejme to s váma souhlasím ale skupinu lidí kteří jsou zaměřeni na velké kapry a chytají v teamu a to se nebavím o skupině dvou nebo pěti rybářu ale o desítkách rybářu zaměřených na kapitální kapříky to by harta sejmout neměla.nebo se pletu.přidejte se k nám a v sezoně 2009 se jim pokusíme dostat na kobylku.paja.

Bachy - Profil | Út 25.11.2008 7:25:11

sliver - samolibý vůl >> sliver >> On dělá ostudu jen sám sobě, Harta ho sejme.

Zámek - Profil | Út 25.11.2008 0:27:16

Alov.. Možná když to udělá na delší dobu tak na 7-10dní se MOŽNÁ něco takového chytne ale né když to budou závody na 1 den to je múj názor

Alov - Profil | Po 24.11.2008 23:25:42

Pevně věřím, že 2.ročník Pegi cupu bude méně trapný, než ten letošní. Pokud se nepletu, tak se původně měli bodovat pouze kapři nad 60 cm. Tomu jsem se samozřejmě od srdce zasmál, protože takových kaprů je na Hartě dost poskromnu, což mi potvrdí taky spousta kaprařů, kteří se snaží je lovit. 90% kapří násady se sype v Roudně. Ošéfoval si to pan provozovatel Rybářského domu Roudno. Jakmile dojedou kamiony s násadou, tak hned o víkendu je Rybářský dům plný a pod Roudnem se drancuje jedna radost. Takže se pak nelze divit, že kapr v této chladné vodě nedoroste. Na Hartě by nepomohlo ani zavedení K50.
Takže GL přeju Pegi cupu do dalších let, ale myslím si, že to bude mít opět komický průběh pane Zlámale. Petruv zdar :-)

sliver - Profil | Út 18.11.2008 21:42:29

Tohle zbylo ( pro ostatní )

sliver - Profil | Út 18.11.2008 21:37:24

ppegi >> já vím, že z té tvojí krásné vesnice tam už zbylo jen tohle, ale nedělej té nádrži ostudu.

sliver - Profil | Út 18.11.2008 21:36:01

ppegi >>

Martin M. - Profil | Út 18.11.2008 14:44:43

http://bruntalsky.denik.cz/zpravy_region/na-slezske-harte-pusobi-rybarsti-pruvodci20081118.html

Rekl bych, ze nadseni a sebevedomi silne vitezi nad myslenkou a provedenim.

ppegi - Profil | Po 17.11.2008 23:39:36

pěkný den přátelé.právě začínáme připravovat 2ročník závodu slezská harta pegi cup 2ročník který předběžně plánujeme na měsíc červen 2009.sledujte pruběžně odkaz pozor na www.slezska-harta-pegi.cz pokud máte náměty a připomínky jak byjste si představovali ideální závod v lovu kapru tak to napište do knihy návštěv na těchto www stránkách a náš tym se vám pokusí připravit závod dle vašich požadavku.děkuji za spolupráci.Pavel ZLÁMAL.

jarda 2004 - Profil | So 8.11.2008 23:41:45

Tam jsem nebyl ale v Luhačovicích jsem nechyběl a to byl opravdu nářez chytám kapry už hodně dlouho po závodech jsem taky už něco najezdil ale tenhle cirkus byl opravdu extra.

sven - Profil | So 8.11.2008 23:15:01

jarda 2004 >> letos moc nechybělo a zůčastnil jsem se kaprařské 24 v Hamru na Jezeře. Spoléhal jsem právě na to, jak píšeš , že při tak krátké přípravě obstojím proti boilí ve dne s kukuřicí a v noci s mlaskačkou. Naštěstí jsem nesehnal parťáka .Byl jsem sa tam podívat asi tři hod. před koncem a dozvěděl se , že se nelosovala místa a vítězný team chytal už skoro týden na tom samém místě, kde potom i závodil. Nikdo je ve dne neviděl chytit kapra , prý všechno chytili po setmění. Tak si o tom může každý myslet co chce. Nebyl si tam náhodou také ? Protože většina aktérů odjížděla silně znechucena. Tedy mimo těch, kterým to bylo jedno a ještě v poledne byli našrot.

jarda 2004 - Profil | So 8.11.2008 22:56:53

Rybařina je hodně o štěstí a kapraské závody se nedají stavět na pár hodinách lovu pokud to má bej kaprařskej závod tak od 3 dnů déle teprve potom je znatelný rozdíl mezi partiklem a koulema letos jsem se nechal uvrtat do 24 hod závodů a byla to taková komerční fraška že jsem odjížděl znechucenej. Málo pořadatelů dělá rozdíl mezi rybářským závodem a kaprřským závodem je to opravdu velkej rozdíl.

sven - Profil | So 8.11.2008 17:34:31

jarda 2004 >> předloni jsme pořádali místní závody a kdosi přišel s nápadem, násobit body za kapra x 5. Ryby příliš nebraly a dopadlo to tak , že závody vyhrál kluk ,který pouze příležitostně vláčí, druhá byla čerstvá členka ,která byla podruhé v životě na rybách a třetí dívčina, která chytá asi rok .Vyprášili kožich starým pardálům , bývalým plavačkovým ligařům i současným muškařským ligařům. Tak si dovedu úplně živě představit ty kyselé ksifty. Až do rána trvalo ,než jsme spláchli hořkost porážky.

jarda 2004 - Profil | So 8.11.2008 15:49:53

Sven >> sven >> Při této masové ůčasti je pochopitelné že kukuřice musí vyhrát smrt boilisákum koule hodit na kompost.

sven - Profil | So 8.11.2008 15:23:12

Opět se potvrdilo, že není nad kukuřici. Gratuluji Gabriele Poledníkové k vítězství. To asi boilisáci těžko rozdýchávali.