Zhodnocení Carp show Bohemia 2008

Diskuse k mini článku Zhodnocení Carp show Bohemia 2008

Autor diskuse: Martin M. - Profil , 3.2.2008

Petr Koch - Profil | Út 5.2.2008 17:26:28

PS - ® : diskutovat se mnou nemusíš. Nejde o všechny, ale o ty křiklouny co řvou, že je potřeba něco změnit. A jako výmluvu beru opravdu máloco :o) Ale to je jedno, to tady stejně nevyřešíme.

KEULI - ® : pleteš se, já jsem nasranej stejně na Brňáky jako na Pražáky. Nevidím v tom rozdíl.
Nechme toho.

KEULI - Profil | Út 5.2.2008 17:13:45

Ale hlavně cajzlov to byla podle mě osudová chyba...:-(

PS - Profil | Út 5.2.2008 17:11:48

P.Koch- Měli jste napsat,že je účast povinná pro všechny kapraře.V tom případě jste to ale měli uspořádat na Strahově.
Nelíbí se mi,jak házíš všechny do jednoho pytle.Někdo třeba chtěl přijet ale prac.povinnosti mu to nedovolili.Ale to ty asi neuznáváš,to je jenom výmluva.
Napsal jsem co jsem chtěl a diskutovat s tebou o tom nehodlám.

Petr Koch - Profil | Út 5.2.2008 10:20:43

nikl - ® : jsem se úplně vyděsil, co to Karel píše :o)) No nevím, jestli je vhodné vystupovat pod tímto nickem. Samozřejmě, že to nemůže nikdo zakazovat, ale nevím člověče :o)

nikl - Profil | Út 5.2.2008 10:04:34

Tuto akci hodnotím velmi pozitivně,organizace byla na dobré úrovni,doufám,že příští ročník navštíví více lidí.Chtělo by to příště pozvat pozvat takové kaprařské odborníky jako je pan Vostradovský a ne typy p.Suchého...

Petr Koch - Profil | Po 4.2.2008 18:07:24

M.Plch - ®: DVD jsem viděl necelé na CSB a potom v klidu u počítače. Jsou to vlastně dvě DVD, na jednom je sestřih pěkných záběrů podladěný hudbou a na druhém videa a kvanta fotek. Pěkně provedeno, zkouknul jsem to s chutí a už se těším na další ročník, kterého se rád účastním už ne jako párhodinový host. A i upravená pravidla se mi líbí a souhlasím se změnama. Je to cesta dopředu.

El Duffus - Profil | Po 4.2.2008 11:52:36

Já akci hodnotím velmi pozitivně. Jestli organizátoři podcenili reklamu a tudíž přišlo málo lidí, nevím. Osobně doufám, že do toho moc nezahučeli za svoje, protože to byla povedená akce. To, že se p.Suchý ožral a něco blábolil ohledně Stelly není jejich vina...

Pvl - Profil | Po 4.2.2008 11:04:18

Fery - ® Třeba špatně snáší suchý vzduch ? :o§)

Fery - Profil | Po 4.2.2008 10:59:55

fisher-neboj ne jen na tebe zapůsobil pan Suchý špatným dojmem

M.Plch - Profil | Ne 3.2.2008 22:34:13

Chtěl bych se jenom zeptat jaké bylo DVD Z CARP MARATONU TOVAČOV 2007.Děkuji za vaše názory.

Swann - Profil | Ne 3.2.2008 22:15:22

Já přijel podpořit za Plzeň. . . bylo to fakt dost dobrý, bezchybně uspořádaná akce, bezchybná organizace obídek, výborná náplň. . . Diskuse plodná řekl bych. . . hodně lidí křičí za něco, ani neví co proto mohou udělat, tady se to dalo vyslechnout, tady padali rady jak na to. . .!!Účast byla opravdu mizerná, je to škoda. . .
Podle mě výborná akce pod heslem "maskovací červ"!
P.S.:Apropó, málem bych zapomněl na prezentace prodejců, například Nikl + Imperial Baits v podání Tomáše Blažka byla opravdu zajímací. . . . Příště zas . .

fisher - Profil | Ne 3.2.2008 20:01:11

I já jsem měl to štěstí a zůčastnil jsem se tohoto setkání. Musím pochválit práci všech organizátorů za skvěle odvedenou práci. Podle mého názoru byla akce skvěle připravená a organizovaná. Samozřejmě, že i mě zklamala účast a nemyslím si, že to byla vina reklamy a tím i špatná informovanost kaprařů o této akci. Ale co mě ještě více sklamalo, bylo chování některých kaprařských celebrit ke konci akce, kteří podle mého udělali ze setkání spíše levnou frašku. Já osobně jsem se těšil na vyprávění o rybaření ve Francii a ulovení největšího kapra českým kaprařem Jaroslavem Suchým, ale nakonec to dopadlo tak, že pan Suchý byl rád, že vůbec mohl mluvit a víc než slova se staral o lahev piva a o Stelle jsme se nedozvěděli nic. Takže moje představa o chycení této úžasné ryby je taková, že dotyčný rybář sedí na břehu Cassienu, nalitej jak zákon káže a najednou jízda, pan Suchý vleze do lodi a když vystřízlivý kouká na ohromné tělo kapra a za boha se nemůže vspomenout, jak se ryba dostala na jeho podložku.A nakonec mě dodělal pan ? ( bohužel si nepamatuji jeho jméno, ale to mě osobně nevadí ), který na otázku ,, co se vám nejvíce líbilo na carpmaratonu ? " odpověděl, že největší zážitek byl jak on nebo jeho někdo tahal autem z bláta a při tom byl rád, že se nepozvracel. Na druhou stranu bych pochválil jiné účinkující za hezké a přínosné přednášky. Toto je jen můj názor a nikdo s ním nemusí souhlasit, ale také mi ho nikdo nevyvrátí. I přes to se těším na další ročník a ještě jednou díky pořadatelům za dost dobrou práci.

Fosgen - Profil | Ne 3.2.2008 17:42:50

Toto je příspevek, který sem v kládám po hodně dlouhé době kdy jsem se zařekl, že už na takovéto servery a nic neřešící diskuse nic psát nebudu. Ale musím reagovat, na Carp show jsem byl za neziskovku C&R Klub o.s. a jsem opět přesvědčen o tom, že ti co se zůčastnili jsou všichni co mají do budoucna právo něco vykřikovat o změnách. Zbytek jsou jen banda tlachalů co stejně nikdy nic nezmění a nedokážou a tudíž nemá cenu se s nima bavit, proto další příspěvek ode mě bude zas tak za rok až bubu znechucen jako dnes. Nejvíc mě mrzí, že jsem z Prahy a učast je ostudou pro české a pražské kapraře. Holt je vidět, že si změnu k lepšímu nezasloužíme a fandim moravákům, kteří se umí semknout mnohem líp.

Jinak musím poděkovat klukům z ČMKS, kteří to maj prostě zmáklí a potvrdili kvalitu této akce. Celý program byl nabytý zajímavými informacemi a jsem rád že jsem se zůčastnil. Takže kluci dík.

Boban67 - Profil | Ne 3.2.2008 17:21:06

Byl jsem na této akci poprvé,byl jsem nadšen s organizací,bylo to super,získal jsem dost informací,jelikož se věnuji kaprařině druhým rokem.Jen mě mrzí,že dost rybářů křičí za 24 hodinovku,ale aby přjeli podpořit,zůstali doma.To,že křičí na těhle stránkách moc lidi je na prd,měli přijet podpořit do Jesenice.Takže velké díky a držím palce v další práci ČMKS.

madmax - Profil | Ne 3.2.2008 16:57:41

Dovolím si jen krátký příspěvek.
Je obrovská škoda, že kapraři neudělali ani to minimum co se od nich čekalo. Stačilo jen sednout do auta a přijet!
Naprosto bezchybná organizace, do bezvědomí připravený program s veškerým zázemím, jaké si podobná akce žádá. Mrzké vstupné 250,- Kč , které v sobě skrývalo i oběd bylo naprosto odpovídající.
Veliký dík Petru Tydlačkovi a celému ČMKS za přípravu a organizaci této akce.