Čepiho karbanátky

Rybí karbenátky, salámy

Karboše - ryby zfiletovat a semeleme s anglickou slaninou-pak přidat -sůl, pepř,vajíčko,česnek,cibuli,majoránku ,strouhanku.Vše smíchat,udělat karbanátky a obalit ve strouhance. Smažit na rozpáleném oleji. Vychladlé naložit do láku.

Lák - (na 20 karbanátku) -1/2l vody,2dcl octa,2lžíce cukru krystal,2lžičky soli,1/2lžičky hořčičného semene,3 kuličky nového koření,1bobkový list,1 větší cibule nakrájet na kolečka.Lák přejít varem a vychladlý nalít na karbanátky.2-3 dny nechat uležet.vše.

Tak hurá pro ryby.

 

Bischop - Profil, 19.8.2008
Průměrná známka: 3,50

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.