MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Pečený skořicový kapr s mandarinkou a rýží

Pečení ryb

Porci kapra obalíme v jemně nadrceném koření: 1ks jalovce, 1ks nového koření, 1/4 lžičky skořice, troše: bazalky, oregana, tymiánu, rozmarýnu, kopru, pepře, sladké papriky, granul. česneku a soli. Mandarinku, nebo pomeranč ořežeme až na dřeň a vykrájíme měsíčky bez mezistěn. Ty pak poklademe v pekáčku, nebo v Remosce na porci kapra ležícího kůží dolů a upečeme na másle a zbytku šťávy z rozřezané mandarinky. Podáváme s vařenou rýží politou výpekem.

 

Šinic - ®, 30.3.2015
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek sezóny lovu dravců:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniNový Smáček Drsek menší

Za 10
Zcela nová imitace malé rybičky. Top nástraha na pstruhy a okouny.


akce, rybareniZakrmovací lodička za super cenu!

Za 7999
Tolik oblíbený Baitliner je opět skladem a nyní za skvělou cenu! Potřebujete spolehlivou a přitom levnou loďku? Pak je Baitliner ta správná volba!


Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
CK ALBA tour s.r.o. CK ALBA tour s.r.o.

Naše cestovní kancelář je zaměřená především na sportovní rybáře, kterým chceme dopřát možnost rybařit na špičkových evropských i světových...