MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Pečený skořicový kapr s mandarinkou a rýží

Pečení ryb

Porci kapra obalíme v jemně nadrceném koření: 1ks jalovce, 1ks nového koření, 1/4 lžičky skořice, troše: bazalky, oregana, tymiánu, rozmarýnu, kopru, pepře, sladké papriky, granul. česneku a soli. Mandarinku, nebo pomeranč ořežeme až na dřeň a vykrájíme měsíčky bez mezistěn. Ty pak poklademe v pekáčku, nebo v Remosce na porci kapra ležícího kůží dolů a upečeme na másle a zbytku šťávy z rozřezané mandarinky. Podáváme s vařenou rýží politou výpekem.

 

Šinic - ®, 30.3.2015
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniNovinka!!! Plovoucí červ Sýrák!!!!!

Za 69
Top nástraha na pstruhy, příchuť SÝR!!! Novinka 5 top barev.

akce, rybareniNash Double Top Professional přehoz

Za 2.900
Třetí plášť Third skin přehoz SUPER SLEVA z 4390,-Kč tolik stojí jinde - jestli vám zatéká do bivaku, tak s tímto přehozem se to už nestane, budete chráněni a v suchu


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
FISHING INVEST FISHING INVEST

Rybářský e-shop zaměřený pro kapraře a hodnocený jako nejlepší kaprařská speciálka. Nabízíme to nejlepší ze světové kaprařiny.Veškeré...