MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Zapečený kapr

Pečení ryb

Ingredience:
kapr 1 -
sůl
bazalka
olej
smetana sladká
hořčice 2 -
sardelová pasta
libeček 1 -
tuk

Popis přípravy:
Opláchnutého, osušeného kapra nakrájíme na menší, úzké porce,
které rozložíme do tukem vymazané zapékazí misky tak, aby se
nepřekrývaly; osolíme, posypeme bazalkou a pokapeme olejem.
Smetanu přelijeme do hrnečku, postypně zašleháme hořčici,
přidáme koydek sardelové pasty, drobně sekaný libeček,
promícháme a lžicí naléváme na porce kapra. Zapékání v
předehřáté troubě 25 minut.
Příloha: braborové krokety, salát z rajčat s cibulkou.

 

10, 17.7.2006
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniShimano Naviják Big Baitrunner LC 14000 XTB

Za 5.999
Novinka 2017 skladem! Legendární Big Baitrunner v novém kabátě.

akce, rybareniNOVINKA 2017 Prut Thunder Carp 3,6m 3lb 50mm dvoudílný 1+1 ZDARMA!

Za 3.690
Dodáme do 24 hodin a bez poštovného, pokud se přihlásíte získáte další bonus v podobě 3%.Řada kaprových prutů Chyť a pusť, je určena pro náročné kapraře a při vývoji byl brán zřetel na každý detail.


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
CARPFANATICS.cz CARPFANATICS.cz

Jsme internetová prodejna moderního typu s individuálním přístupem ke každému zákazníkovi a také klub vyznavačů moderního rybolovu. Máme...