MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Zapečený kapr

Pečení ryb

Ingredience:
kapr 1 -
sůl
bazalka
olej
smetana sladká
hořčice 2 -
sardelová pasta
libeček 1 -
tuk

Popis přípravy:
Opláchnutého, osušeného kapra nakrájíme na menší, úzké porce,
které rozložíme do tukem vymazané zapékazí misky tak, aby se
nepřekrývaly; osolíme, posypeme bazalkou a pokapeme olejem.
Smetanu přelijeme do hrnečku, postypně zašleháme hořčici,
přidáme koydek sardelové pasty, drobně sekaný libeček,
promícháme a lžicí naléváme na porce kapra. Zapékání v
předehřáté troubě 25 minut.
Příloha: braborové krokety, salát z rajčat s cibulkou.

 

10, 17.7.2006
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniFox - Mikina Ribbed Hoody Khaki - XXXL

Za 1399
fox - mikina ribbed hoody khaki - xxxl


akce, rybareniCentury C2 a NG poděráky

Za 6050
S dopravou ZDARMA originální made in England podběráky u nás za nejnižší cenu. Na rukojeti stejný blank a zpracování jako na prutech této světoznámé značky a skvělá síťka. Platí do vyprodání zásob


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Gammarus -Žďár nad Sázavou Gammarus -Žďár nad Sázavou

Žďár nad Sázavou, Nádražní 464