MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Tuňák v koření, tak trochu sashimi

Smažení ryb

Ingredience:
filet z tuňáka
barevný pepř, anýz, patero koření (ale dá se podle chuti)
olej

Postup:
V misce smícháme koření a pořádně v něm obalíme tuňáka. Rozpálíme si dostatečné množství oleje a když je olej opravdu rozpálený, vložíme do něj obaleného tuňáka. Smažíme z každé strany asi minutu. Potom rybu vyndáme a nakrájíme šikmo asi na 2 cm široké plátky. Uvnitř je ryba ještě syrová (proto částečně sashimi). Můžeme jíst jen tak nebo potřít wasabi (a klidně k tomu vyrobit válečky z rýže), případně použít na namočení jakoukoliv omáčku (jogurt s hořčicí a bylinkami...).
Kdo nemá rád syrové ryby, může smažit déle.

 

webbiecz, 17.7.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Začátek sezóny lovu dravců:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniBatoh Giants Fishing Rucksack Classic

Za 699
Řada klasických rybářských batohů, které jsou určeny pro širokou rybářskou veřejnost a snadno v nich přepravíte až pět teleskopických prutů s navijáky. Nabízíme dvě velikosti Medium (30l) a Large (600l)


akce, rybareniHáčky FOX Arma Point SSC vel 6

Za 129
Nejprodávanější háčky z řady Fox teď za akční cenu jen 129,-


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Gammarus -Žďár nad Sázavou Gammarus -Žďár nad Sázavou

Žďár nad Sázavou, Nádražní 464