Pčený tuňák s hořčicí

Pečení ryb

Ingredience:
tuňák
půl na půl kelímku majonéza a zakysaná smetana
olivový olej, sůl, pepř
dijonská hořčice 3 lžíce
nakrájená petrželka 2 lžíce
nakrájený kopr 2 lžíce
citronová šťáva 2 lžíce
olivový olej

Postup:
Nejprve si připravíme "omáčku". Smícháme majonézu, smetanu, sůl, pepř, hořčici, petřelku, kopr a citronovou šťávu. Dáme pořádně vychladit do lednice.
Rybu omyjeme a osušíme. Pomažeme olejem, osolíme, opepříme a dáme do pekáčku péct (můžeme posypat nakrájenou chili papričkou). Umečeného lososa dáme na talíř a podáváme společně s vychlazenou omáčkou.

 

webbiecz, 17.7.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.