MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Pčený tuňák s hořčicí

Pečení ryb

Ingredience:
tuňák
půl na půl kelímku majonéza a zakysaná smetana
olivový olej, sůl, pepř
dijonská hořčice 3 lžíce
nakrájená petrželka 2 lžíce
nakrájený kopr 2 lžíce
citronová šťáva 2 lžíce
olivový olej

Postup:
Nejprve si připravíme "omáčku". Smícháme majonézu, smetanu, sůl, pepř, hořčici, petřelku, kopr a citronovou šťávu. Dáme pořádně vychladit do lednice.
Rybu omyjeme a osušíme. Pomažeme olejem, osolíme, opepříme a dáme do pekáčku péct (můžeme posypat nakrájenou chili papričkou). Umečeného lososa dáme na talíř a podáváme společně s vychlazenou omáčkou.

 

webbiecz, 17.7.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniJRC Contact Camou 1 man za skvělou cenu!

Za 2.700
Bivak JRC Contact pro jednu osobu s velkým vnitřním prostorem. Limitovaná edice 2017! Tyto bivaky jsou identické jako celá série bivaků CONTACT, ale mají dnes velmi moderní maskáčové barvy.

akce, rybareniAkce Abu Garcia Venerate

Akce na všechny přívlačové pruty Abu Garcia Venerate


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Rybářské potřeby Rybina Rybářské potřeby Rybina

Největšího kapra chytíte pouze s kvalitním vybavením a to Vám nabízíme v našem e-shopu Rybářské potřeby Rybina. Široký výběr rybářských...