MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Treska v pikantnej omáčke

Vaření ryb

Suroviny:
4 kúsky mrazenej tresky, malá konzerva rajčinového pretlaku, čili paprička, kečup, soľ, olivový olej, rasca (kmín), cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, korenia podľa chuti, niekoľko zelených olív bez kôstky

Rozmrazenú tresku osolíme a orascujeme. Na oleji ju jemne opražíme. Rybu z panvice vyberieme a vložíme na drobno nakrájanú cibuľu, opražíme do sklovita, pridáme čili papričku na kúsky, roztlačený cesnak a všetko spolu chvíľu dusíme. Pridáme pretlak, podľa chuti kečup a koreniny. Povaríme, kým omáčka nezhustne, vložíme olivy a rybu. Podávame s varenými zemiakmi, najlepšie mladými.

 

Pablo-fish - ®, 11.7.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek sezóny lovu dravců:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniTygří ořech za super cenu - pouze 69 Kč/kg!

Za 1379
Při koupi 20 kilového balení skvělých tygřích ořechů, které kapři milují jako málo co jiného, se dostanete na neuvěřitelnou cenu - pouze necelých 69 Kč za kilo!


akce, rybareniOchrání vás před sluncem i tmou!!!

Originální víceúčelová kšiltovka se zabudovanými LED diodami. Čepice a čelovka 2 v 1! Skvělý dárek, který ocení každý rybář!


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
LOS - CORMORAN LOS - CORMORAN

Písek, 39701 , Heydukova 100