MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Szegedské halászlé 2

Rybí polévky

1 kg kapra,
1/2 kg candáta,
1/2 kg sumce,
1/2 kg cibule,
5 dkg mleté sladké papriky,
20 dkg zelené papriky,
10 dkg rajčat, sůl.
Ryby naporcujeme na kousky, osolíme včetně jiker nebo mlíčí a nechám odležet.
Cibuli nakrájím na silnější kolečka. Hlavy, kosti (páteř) společně s cibulí vložíme do 2 litrů studené vody a na mírném ohni přivedeme do varu. Na mírném ohni vaříme cca 1,5 hodiny. Vývar procedíme přidáme mletou papriku, opatrně vložíme naporcované rybí porce, na kostičky pokrájenou papriku, rajče a na přiměřeném ohni dále vaříme ještě cca půl hodiny. Během vaření nemícháme jen občas nádobou zatřeseme, aby se ryby nerozpadly a nepřipálily.
Podle možností podáváme přímo v kotlíku v horkém stavu.

 

DIO - ®, 11.7.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniKaprařský podběrák Delphin IKONA 36

Za 1999
IKONA je zástupcem nejvyšší série podběráků od značky Delphin. Přesvědčí vás o tom každým centimetrem svého dokonale vypracovaného designu. Delphin IKONA je postavená na celokarbonové rukojeti.


akce, rybareniBlack Cat - Naviják Passion FD

Za 1999
black cat - naviják passion fd


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Tropic Liberec - Nikdo vám nedá více...  Tropic Liberec - Nikdo vám nedá více... 

Moderní e-shop s více než 15 letou historií nabízí přes 80 000 produktů pro všechny rybolovné techniky. Profesionální poradenství a 100%...