MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Pečení Piskoři se Sardelemi...

Pečení ryb

S Piskořů(i ostatních plevelnejch rybek) stáhněme kůži, vykuchejme a vymyjme je čistě a drobet je osolme. Očistěme sardele, rozkrájejme je na dlouho a Piskoře jimi vyšpikujme; potom svažme každého ocasem k hlavě, dejme na pekáč kus másla, 2 – 3 lžíce smetany, šťávu z půl citronu, několik lžic vína a vložíme vše a piskoře na to, nechme je za stálého polévání zvolna péci. Když jsou již pěkně do červena, vyndejme je na mísu, polijme je tou šťávou, obložme je citronovými koláčky a dejme to na stůl
Dobrou chuť všem!

 

Cloud - ®, 24.1.2015
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Začátek sezóny lovu dravců:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniAKCE Sportex Feeder

Za 3199
Mimořádná akce na vybrané modely, záruka na blank 10 let, doprava ZDARMA!!!


akce, rybareniSPORTEX - slevy na vybrané modely kaprových prutů

Za 2460
10 let záruka na blank a doprava ZDARMA na všechny nabízené modely!!!


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen