MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Pečení Piskoři se Sardelemi...

Pečení ryb

S Piskořů(i ostatních plevelnejch rybek) stáhněme kůži, vykuchejme a vymyjme je čistě a drobet je osolme. Očistěme sardele, rozkrájejme je na dlouho a Piskoře jimi vyšpikujme; potom svažme každého ocasem k hlavě, dejme na pekáč kus másla, 2 – 3 lžíce smetany, šťávu z půl citronu, několik lžic vína a vložíme vše a piskoře na to, nechme je za stálého polévání zvolna péci. Když jsou již pěkně do červena, vyndejme je na mísu, polijme je tou šťávou, obložme je citronovými koláčky a dejme to na stůl
Dobrou chuť všem!

 

Cloud - ®, 24.1.2015
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniPodběrák Cygnet Master Sniper

Za 1.990
Podběrák vyrobený v Anglii + NET FLOAT ZDARMA. Tento podběrák není výrobek z Číny, ale originální a kvalitní anglická práce. V Britanii se prodává za cenu přes 100 GBP

akce, rybareniFox VOYAGER Two Man Cooler

Za 3.490
Kompletně vybavená jídelní, chladící, taška na potraviny se servisem pro dva, tvarovanou základnou a víkem, Omyvatelná vnitřní tepelná izolace, která je rozdělena přepážkou, aby nedošlo k tepelným ztrátám a dvě tepelně izolované boční kapsy


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Rybářské potřeby - Braunstar s.p. Rybářské potřeby - Braunstar s.p.

Ústí nad Labem, Moskevská 44