Kapr ala makrela

Grilování ryb

Ingredience:
Vykuchaný kapr, filety z makrely 2 citrony, hlávkový salát, 2 chilli papričky, dresink na grilování, koření na rybu, sůl

Postup:
Vykuchaného kapra omyjeme, vycpeme filety z makrely, posolíme, pokapeme citronem, potřeme dresinkem a posypeme kořením. Následně kapra důkladně zabalíme do alobalu. Grilujeme. Po ugrilování Kapra vyndáme z alobalu, dáme na talíř a ozdobíme nakrájeným citronem, listy hlávkového salátu a chilli papričkami.

Dobrou chuť!

 

Kaczer - Profil, 6.8.2014
Průměrná známka: 3,70

Diskuse k receptu

Rybovrah 1 - Profil | St 6.8.2014 22:15:22

A když nemáte citron, dejte tam sojovou omáčku........

marmyš - Profil | St 6.8.2014 21:36:18

zabalený v alobalu=vařený

Bušák - Profil | St 6.8.2014 21:29:16

iwanhoe >> v pohodě

iwanhoe - Profil | St 6.8.2014 21:28:31

Bušák >> aha .-)