MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Kapr na křenu

Pečení ryb

Suroviny: Kapr, křen (ve skleničce nebo čerství) ,smetana 250 ml, sůl ,pepř

Recept: Kousky (porce) kapra si dáme do pekáčé a nasolíme. Po té ji dáme do trouby asi na 220 stupnů na 5 minut. Mezi tím si v misce smícháme smetanu a asi 4 vrchovatých čajových lžiček čerstvého křenu (křen ze slkeničky cca 6 lžiček) a pořádně promícháme. Po 5. minutách rybu vyndáme z trouby a polijeme půlkou misky křenu a smetany a dáme píct na 10 minut. Po 10 minutách vyjmeme z troby a přilijeme zbytek směsi a dáme znova píct ještě na 5 minut. Po 5 minutách vypneme troubu a necháme pozvolna dodělat asi 3-6 minut. Než budeme podávat pokapeme ještě !!zlehka!! citronem.

 

Drobi - ®, 23.4.2013
Průměrná známka: 3,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Sema Sema

Hradec Králové, Pražská 8