MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Kapr na křenu

Pečení ryb

Suroviny: Kapr, křen (ve skleničce nebo čerství) ,smetana 250 ml, sůl ,pepř

Recept: Kousky (porce) kapra si dáme do pekáčé a nasolíme. Po té ji dáme do trouby asi na 220 stupnů na 5 minut. Mezi tím si v misce smícháme smetanu a asi 4 vrchovatých čajových lžiček čerstvého křenu (křen ze slkeničky cca 6 lžiček) a pořádně promícháme. Po 5. minutách rybu vyndáme z trouby a polijeme půlkou misky křenu a smetany a dáme píct na 10 minut. Po 10 minutách vyjmeme z troby a přilijeme zbytek směsi a dáme znova píct ještě na 5 minut. Po 5 minutách vypneme troubu a necháme pozvolna dodělat asi 3-6 minut. Než budeme podávat pokapeme ještě !!zlehka!! citronem.

 

Drobi - ®, 23.4.2013
Průměrná známka: 3,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniNOVINKA 2017 Nabíjecí víceúčelová svítilna Thunder 3in1

Za 590
Dodáme do 24 hodin a pokud se přihlásíte obdržíte další bonus v podobě 3%.3in1 - tři zařízení v jednom: LED svítilna, kempinková lampa a power banka. LED svítilna nabízí několik režimů svícení (silné / normální / slabé / blikající světlo). Tlačítko umístěné...

akce, rybareniPenn Slammer - doprodej!!!

Za 1.573
Legendární celokovový naviják pro sladkovodní i mořský rybolov nyní za nejlepší cenu na trhu. Všechny modely skladem, doprava ZDARMA!!!


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen