MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Úhor sauté

Pečení ryb

Suroviny:
- 750 g úhora
- 500 g zemiakov
- 4 roztlačené strúčiky cesnaku
- 1/2 polievkovej lyžice mletej rasce
- soľ
- 150 ml olivového oleja na vyprážanie

Úhora očistíme, vypitveme, stiahneme z neho kožu, umyjeme, osušíme a pokrájame na kúsky. Posolíme, potrieme roztlačeným cesnakom a posypeme rascou.
Rybu pražíme na silne rozohriatej polovici oleja do zlata z oboch strán. Vyberieme z panvice a necháme odkvapkať. Odložíme na teplé miesto.
Zemiaky ošúpeme, chvíľu povaríme, pokrájame na plátky, posolíme a opražíme na zvyšku silne rozohriateho oleja do zlata.
Rybu podávame horúcu, obloženú opečenými zemiakmi.

 

Pablo-fish, 7.7.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniPrut SPRO Cresta Clubwinner Medium Feeder 390 cm

Za 859
Špičkově zpracovaný feeder nyní za cenu pro každého !!!

akce, rybareniMustad Ultrasport Pro Match Bloodworm

Za 38
Háčky s lopatkou na patentky, červené. 10ks v balení


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Rybářské potřeby - Braunstar s.p. Rybářské potřeby - Braunstar s.p.

Ústí nad Labem, Moskevská 44