MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Sumec po Dunajsky

Pečení ryb

Suroviny: 4 väčšie zemiaky, 3 steaky zo sumca, kúsok slaninky, 4 paradajky, 2 papriky, 2 cibule, soľ, čierne korenie, petržlenová vňať.
Postup: Očistené zemiaky pokrájame na kolieska, predvaríme a poukladáme na vymastený pekáč. Vykostíme steaky zo sumca, prešpikujeme ich prúžkami slaninky, osolíme, ochutíme čiernym korením a poukladáme na zemiaky. Pridáme na kolieska pokrájanú cibuľu, nakrájanú papriku, rajčiny a posypeme korením a poukladáme na zemiaky. Pridáme na kolieska rúre. Pred dokončením odstránime alobal a mäso necháme zapiecť.

 

vlado - ®, 5.7.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek sezóny lovu dravců:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniZakrmovací lodička za super cenu!

Za 7999
Tolik oblíbený Baitliner je opět skladem a nyní za skvělou cenu! Potřebujete spolehlivou a přitom levnou loďku? Pak je Baitliner ta správná volba!


akce, rybareniTygří ořech za super cenu - pouze 69 Kč/kg!

Za 1379
Při koupi 20 kilového balení skvělých tygřích ořechů, které kapři milují jako málo co jiného, se dostanete na neuvěřitelnou cenu - pouze necelých 69 Kč za kilo!


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
RS Fish RS Fish

E-shop zaměřený na všechny způsoby sportovního rybolovu, který nabízí sortiment téměř všech světových značek s vlastním či dodavatelským...