MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Pytliacky kapor

Pečení ryb

600 g kapra, 3 vajcia, 160 g tvrdého syra, 100 ml 33 % smotany, 140 g šampiňónov, 120 g cibule, cesnaková pasta, 2 citróny, olej, 20 g hladkej múky, mletá červ. paprika, mleté čierne korenie, soľ.

Z kapra odkrojíme podkovičky, obalíme v pripravenej zmesi z hladkej múky, mletej sladkej papriky a korenia. Potrieme cesnakom. Mäso dáme na tanier, pridáme žĺtko, posypeme nastrúhaným syrom a zapečieme vo vyhriatej rúre. Dáme na teplý tanier, prelejeme upraženou, na kolieska nakrájanou cibuľou so šampiňónmi. Ozdobíme šľahačkou a plátkami citróna. Podávame so zeleninovou oblohou.

 

Pablo-fish, 29.6.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniPenn Slammer Live Liner - doprodej!!!

Legendární celokovový naviják s volnoběžným systémem Live Liner pro sladkovodní i mořský rybolov nyní za výprodejovou cenu + doprava ZDARMA!!!

akce, rybareniPodběrák Nash H-Gun AKČNÍ CENA

Za 1.715
Skvělá, silná a ultra lehká a tenká uhlíková konstrukce, kvalitní a super pevná síťka a nejvýhodnější nákup jen u nás i bez registrace za bezkonkurenčně nejnižší cenu


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
CARPPRODUCT.CZ CARPPRODUCT.CZ

Váš specialista nejen na lov kaprů. Zavedený E-shop s dlouholetými zkušenostmi a kamennou prodejnou, na trhu jsme přes 20 let....