Uzená ryba s vejci

Ostatní recepty

Tento recept je pro případ , že vyudíte větší množství jakýchkoliv ryb a už to nikdo nechce. Z uzené ryby i zbytků oberete maso a rukou natrháte na malé kousky. Na pánev dáte trochu sádla (stačí polévková lžíce) do rezehřátého másla vložíte natrhané kousky ryby , krátce prohřejete. Naklepete si potřebné množství vajec do hrnku, to je tak akorát na prohřátí ryby a vejce vlijete na pánev. Za stálého míchání usmažíte do požadované konzistence. Dle potřeby přisolíte a opepříte. Na talíři přizdobím sekanou petrželkou nebo bazalkou. Podáváme s pečivem a zeleninovým salátem. Takto připravenou rybu jedí i lidé , kteří mormálně ryby vůbec nejí.

 

vasek - Profil, 26.6.2006
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.