MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Pstruh s holandskou omačkou

Smažení ryb

Suroviny pro přípravu:2pstruzi,sůl,pepř,citronova štáva,mražená zelenina.

Pracovní postup:pstuhy osolit,opepřit,pokapat citronem.
Osmažit nebo podusit.Zelenina se vaří v paře.

HOLANDSKA OMAČKA
1/2dcl rybího nebo zeleninového vývaru,4 žloudky,10dkg másla,1 lžíce citronové štávy,1/4lžičky pepře.Vařte při 70stupnich,dokudomačka nezhoustne za stálého micháni metlou.

 

Ondrej - ®, 25.6.2006
Průměrná známka: 3,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniMustad Ultrasport Pro Match Bloodworm

Za 38
Háčky s lopatkou na patentky, červené. 10ks v balení

akce, rybareniGulp! Floating Pinched Crawler

Za 159
Top nástraha na pstruhy!!!! Umělé ochucené plovoucí červi.


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
Drakar - cestovní agentura Drakar - cestovní agentura

Zabýváme se zprostředkováním rybářských pobytů, a to konkrétně ve Švédsku a Norsku. Naši specializací nejsou masové zájezdy, ale nabízíme...