MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Kapr po spreewaldsku (rychlovka)

Vaření ryb

Doba přípravy: 30 minut

Ingredience pro přípravu 3 porcí:
1 vykuchaný kapr | 1 lžička MAGGI Harmonie Chuti | 1 pórek | 2 mrkve | 1 cibule | 125 g celeru | 20 g másla | 125 ml suchého bílého vína | 1 kostka MAGGI Zeleninového bujónu | 1/2 bobkového listu | 3 kuličky nového koření
Příprava:
Kaprovi odřízneme hlavu a ploutve. Řez vedeme podél zadního hřbetu a nakrájíme porce. Kůži nestahujeme. Okořeníme MAGGI Harmonií Chuti.
Očistíme pórek, mrkev, cibuli a celer; nakrájíme na tenké nudličky.
Máslo zpěníme a na něm podusíme zeleninu; přilijeme bílé víno. Přidáme rozdrobený MAGGI Zeleninový bujón, bobkový
list nového koření; krátce povaříme.
Porce kapra položíme na zeleninu a dusíme pod pokličkou při mírné teplotě cca 10 minut. Porce kapra vyjmeme a navrstvíme na ně zeleninu.

 

slapeto - ®, 23.6.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
CARPPRODUCT.CZ CARPPRODUCT.CZ

Váš specialista nejen na lov kaprů. Zavedený E-shop s dlouholetými zkušenostmi a kamennou prodejnou, na trhu jsme přes 20 let....