MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Pečený candát se žampiony a slaninou

Pečení ryb

Na přípravu budeme potřebovat:
1 Candát v celku
Sůl
Slanina nebo špek
Máslo
Žampiony nebo sušené houby
Šlehačku

Předem očištěného a nasoleného candáta nařežeme po hřbetě a našpikujeme slaninou. Vložíme do pekáčku na plátky másla podsypeme houbami a zbylou slaninou.
Pečeme asi 20 minut na 180 stupňů a zhruba 5 minut před dokončením zalijeme šlehačkou, kterou necháme lehce vypect. Podáváme rovnou z pekáčku nejlépe s čerstvým chlebem, který namáčíme do výpeku.

 

Radek Š. - ®, 22.6.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniBlack Cat - Naviják Passion FD

Za 1999
black cat - naviják passion fd


akce, rybareniJRC - Prut Powerplay 3.9m 3.5lb 1+1 ZDARMA

Za 3999
jrc - prut powerplay 3.9m 3.5lb 1+1 zdarma


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
PÁRYSŮV RYBÁŘSKÝ RÁJ s.r.o. PÁRYSŮV RYBÁŘSKÝ RÁJ s.r.o.

Rybářské potřeby pro všechny, kteří propadli kouzlu rybařiny. Díky unikátnímu věrnostnímu systému nakupujete neustále se slevami 5 –...