MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Rybí klobásy

Rybí karbenátky, salámy

6 kg. ryb, 4 kg. vepřový bůček, 50 g. česnek, 200 g. sůl, 20 g. pepř, 10 g. kmín, 4 g. majoránka,
25 g. pálivá paprika, 60 g. sladká paprika asi 1/2 l vývaru z masoxu.

Postup: Vykostěné ryby pomeleme na jemno, bůček na hrubo, česnek utřeme se solí a vše
důkladně promícháme. Vývar přidáváme dle hustoty prátu tolik, aby vznikla kompaktní kaše
a necháme asi 2 hod. odležet. Plníme do střev a udíme 5-6 hod.
Nejchutnější jsou zhruba po týdnu uloženy v chladu a studené.

 

Míra Rybář - ®, 30.11.-000
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
TROPIC LIBEREC TROPIC LIBEREC

Liberec, Dr. M. Horákové 11/76