Pstruh alá Punkva

Pečení ryb

1 nebo 2 pstruzi,obyčejné, ničím nedomíchávané gril.koření, sůl, máslo, olej, cibule.


Na olejem vymazaný plech nakrájíme cca 1-2 centimetrovou vrstvu cibule na hrubá kolečka.Připravíme si pstruhy na polovinu(podélně rozřízneme kolem páteře), nasolíme, pokud je gril.koření se solí,tak nesolíme, posypeme z obou stran gril.kořením a položíme na cibuli kůží dolů.Pečeme cca.10 min.Otočíme kůží nahoru a ještě dalších asi 10 min.pečeme.Naservírovaného pstruha přelijeme rozehřátým máslem.Podáváme s bramborovou kaší.

Přeji dobrou chuť a Děkuji za tento recept paní z pstružích sádek v Mor. krasu na Punkvě!!!

 

Emroy - Profil, 30.11.-000
Průměrná známka: 3,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.