Rybí pomazánka

Ostatní recepty

Jistě znáte rybí pomazánku ze sardinek. Prostě se rozmačkají olejovky s máslem a dochutí solí, pepřem, cibulí, hořčicí apod.
Sardinky lze nahradit našimi rybami (tloušti, cejni, ostroretky). Problémem č.1 je nadbytek tekutin v rybím mase. Dá se vyřešit "vařením nasucho" v mikrovlnce (trvá to tak 3-4 minuty) anebo upečením (trvá to déle). Problémem č.2 jsou svalové kůstky - tak maso proženu mlýnkem s nejmenšími otvory.
No a pak se pokračuje stejně, jako se sardinkami. POZOR!!! Aby to dostalo správný "mořský šmak", ochutím pomazánku SARDELOVOU PASTOU.

 

Neználek, 30.11.-000
Průměrná známka: 2,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.