Kapr marinovaný variace na SAKANA TO SÓSU

Ostatní recepty

filé z kapra, pepř, sůl, hladká mouka na obalení, 2 lžíce oleje
Z á l i v k a : 4 lžíce sojové omáčky, 1/2 lžíce pepře, 1/2 lžičky zázvoru, 1 bobkový list, 1 lžička červeného vína

Zálivku necháme v hrnečku povařit, vychladnout.
Plátky z filé osolíme,opepříme,omoučíme.Na oleji osmažíme. Položíme na filtrační papír, aby se odstranil přebytečný olej. Vychladlé porce do misky, zalijeme marinádou=zálivkou na 24 hodin, podáváme studenou rybu s rýží( taky studenou), navrch lze dát cibuli nadrobno.

 

mirmen - Profil, 30.11.-000
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.