MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Ryby po francúzsky

Pečení ryb

Rozpis pre 2 osoby :

filety s kožou z kvalitnej ryby / (šťuka, zubáč, mieň, ostriež)
1 dcl kvalitného olivového oleja
bazalka, provensálske korenie (najlepšie zamrazené v kocke, dostať v Tesco)
2-3 strúčiky cesnaku
soľ

1.Porcie ryby nasolíme.
2. V mise zmiešame olivový olej, cesnak a podľa uváženia korenie.
3. porcie ryby zmiešame s pripravenou zmesou a necháme stáť 1-2 hodiny
4. porcie dáme do keramických miesiek na pečenie a pečieme v silne rozohriatej rúre cca 15-20 min.
Porcie ryby nasoliť,

 

ivčo, 30.11.-000
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniAkční set na Sumce!!!!

Za 1.150
Akční set na SUMCE v ceně prut+naviják+vlasec

akce, rybareniAKCE sady JRC přijímač + vysílače JRC Radar Transmitter

Díky těmto sadám zmodernizujete své signalizátory bez vestavěného vysílače. Sady obsahují přijímač JRC Radar DSr + jeden až čtyři vysílače JRC Radar Transmitter


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
Penzion Soroya Penzion Soroya

Poskytujeme ubytovanie a člny pre morsky a sladkovodny rybolov, turistiku na ostrove Soroya v mestečku Sorvaer v severnom Norsku. Jedna sa o...