MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Ryby po francúzsky

Pečení ryb

Rozpis pre 2 osoby :

filety s kožou z kvalitnej ryby / (šťuka, zubáč, mieň, ostriež)
1 dcl kvalitného olivového oleja
bazalka, provensálske korenie (najlepšie zamrazené v kocke, dostať v Tesco)
2-3 strúčiky cesnaku
soľ

1.Porcie ryby nasolíme.
2. V mise zmiešame olivový olej, cesnak a podľa uváženia korenie.
3. porcie ryby zmiešame s pripravenou zmesou a necháme stáť 1-2 hodiny
4. porcie dáme do keramických miesiek na pečenie a pečieme v silne rozohriatej rúre cca 15-20 min.
Porcie ryby nasoliť,

 

ivčo, 30.11.-000
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniPenn Slammer Live Liner - doprava ZDARMA!!!

Za 2279
Všechny modely skladem, nejlepší ceny, doprava ZDARMA!!! U tohoto legendárního navijáku dochází k ukončení výroby.


akce, rybareniJRC Cocoon 2G - Akce 2+1 zdarma!

Za 2398
Mimořádná akce - při koupi dvou kusů dostanete třetí prut zcela zdarma. Doprava ZDARMA!!!


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Chyť a pusť Chyť a pusť

Obchod Chyť a pusť vám nabízí široký sortiment rybářských potřeb. Vyzkoušejte nás a zařaďte se mezi tisíce spokojených rybářů, kteří si...