MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Uhoř-klasicky

Pečení ryb

Stažený úhoř,máslo,sůl,kmín,zelená petrželka,chléb

Uhoře nakrájíme na malé,,špalíčky" /3-5cm/,jemně
nasolíme a posypeme kmínem.Na pánvičce necháme
rozehřát máslo/pozor aby se nepřepalovalo/.
Poklademe kousky úhoře na pánvičku a pomalu smažíme do zlatova.Nakonec posypat zelenou petrželkou.Jako přílohu použít klasický chléb.

Tento recept je natolik jednoduchý,že by jej měl
snadno zvládnout každý začátečník /rybář-kuchař/.
Nejkrásnější je tzv.,,cáračka"-vytření pánvičky
chlebem do čista.

 

P.J. - ®, 30.11.-000
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniFOX MK3 Purple fialové swingery

Za 895
Nádherně vybarvené a skvěle fungující swingery, fialové s černými doplńky, prověřovaná kvalita, máme v dalších barvách samostatně a uděláme i sadu na tři i čtyři pruty a i svítíci MK2 illuminated

akce, rybareniSignalizátor SPRO SPi1 + druhý zdarma

Za 250
Spolehlivé signalizátory SPRO za "hubičku"!!


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Mojerybarina.cz Rybářské potřeby Janoušek a Nevrkla Mojerybarina.cz Rybářské potřeby Janoušek a...

Jsme rybářský eshop, který je propojen s rybářskou prodejnou v Brně a Náměšti nad Oslavou. V našem shopu naleznete vše pro rybolov a...