MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Kapr v alobalu na paprice

Grilování ryb

kapr, sůl, paprika sladká i pálivá, drc. kmín, alobal, gril

Zvolené množství kapra , doporučuju dělat po celých půlkách asi 3-4 kg kapra, bez kůže (stažený) nasolit a okořenit obojí paprikou a trochu kmínu zabaleno v alobalu asi ve 2-3 vrstvách ogrilovat cca 30 min celkem.
Mám rád pevnější a sušší maso, takže doporučuji nasolit maso den předem, aby pustilo vodu, do alobalu nadělám jehlou dírky asi na každé 3 cm plochy, aby mohla pára ven a kapr se nedusil/nevařil. Lépe dělat pomalu, déle a častěji obracet až 45 min. Takhle se dá vykouzlit z "blátibého" kapřího masa pochoutka srovnatelná s masem štiky.

 

Goba, 30.11.-000
Průměrná známka: 2,20

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniVýprodej bivaků - slevy až 50%

Slevy až 50% na vybrané modely bivaků + doprava ZDARMA!!!

akce, rybareniNash Bivak Globetrotter 2man

Za 7.990
DOPRAVA ZDARMA-Skvěle řešený rychloskládací, prostorný bivak pro dva rybáře do extrémních situací, skvělé odvětrávání, lehký a prodyšný materiál který vydrží vše a nízká akční cena - platí jen do vyprodání


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Rybářské potřeby Král Rybářské potřeby Král

E-shop je zaměřený na všechny druhy rybolovu jako přívlač, kaprařina, plavaná, feeder, muškařina, sumcařina a mořský rybolov. Nabízíme...