MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Ryby v kořeněném těstíčku.

Smažení ryb

1-2 vejce, mletý pepř, sůl, třený česnek, sladká paprika, bazalka, oregáno, tymián, citrón, hladká mouka, voda, olej na smažení.

Množství použitých ingrediencí je závislé na množství rybího masa, které budete připravovat. Máte-li ryby menší, připravují se vcelku, z větších se buď připraví filety, nebo se nakrájí napříč na podkovy, které se ještě překrojí napůl.
Připravené porce ryb se nasolí na potřou česnekem. Poté se připraví ne příliš řídké těstíčko z vajec, trošky vody, koření a mouky. Odleželé ryby se namáčejí do těstíčka a smaží po obou stranách v rozpáleném oleji. Po usmažení pokapeme citrónem a podáváme s chlebem.

 

Ivo K., 30.11.-000
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
Agency INTERBOHEMIA Agency INTERBOHEMIA

Nabízíme pronájem chat a chalup v oblíbených rybářských revírech (Lipno, Třeboň atd.) - prověřené objekty, rozsáhlý katalog, nízké ceny.