MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Kaviár

Ostatní recepty

Suroviny: Jikry z ryb, sůl, citrónová šťáva, olej, 1/2 cibule.

Postup: Jikry v bláně namočíme do studené vody, necháme vychladnout a poté je přes hrubé síto odblaníme. Cibuli velice jemně nakrájíme a smícháme s jikrami solí , vše zakápneme citrón. šťávou a olejem, necháme den uležet. Podáváme s bílou vekou potřenou slabě máslem a dobrým vínem.
Kaviár podle tohoto receptu nelze dlouho skladovat, do 14 dnů zkonzumovat.

Pravý ruský kaviár z jeseterů obsahuje 3 až 5% soli, dle ročního období.
Výborné jsou jikry z tresky, marény, všech pstruhovitých ryb, štiky nebo kapra.

 

Kanon - ®, 22.12.2010
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniKORUM KBI-R Bite Alarm Set

Za 1910
Tato sada obsahuje tři signalizátory záběru, bezdrátový příposlech a kufřík. Podrobné info a promo video na www.chytiljsem.cz


akce, rybareniFox Camolite tašky a pouzdra

Za 189
Nová řada tašek, pouzder včetně batohů, Cool, termo, Low level, obalů na pruty, kbelíků použitelných jak samostatně, tak přesně pasující na vozík Explorer Barrow za příznivé ceny které se po registraci ještě sníží


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Rybářské potřeby OBCHOD-RYBAŘENÍ.CZ Rybářské potřeby OBCHOD-RYBAŘENÍ.CZ

Rybářské potřeby OBCHOD-RYBAŘENÍ.CZ Vám nabízí přehledný e-shop se zázemím kamenného obchodu rybářských potřeb v Uherském Brodě. Nabízíme...