MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Pstruh se zeleninou

Pečení ryb

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

pstruh
cibulka
máslo
slanina
česnek
sůl, steak koření, koření na ryby, bílé víno, sl. paprika, kmín

POSTUP PŘÍPRAVY

Pstruha zbavíme šupin. Omyjeme. Do pekáčku dáme angl. slaninu. Na to pstruha. Osolíme, i uvnitř. Česnek rozmačkáme a smícháme s trochou vody a pomažeme tím pstruha. Posypeme vším kořením. Posypeme jarní cibulkou. Přidáme máslo, podlijeme trochou vína a vodou a dáme do trouby.
Dělal jsem k tomu zeleninku a brambory.



zeleninku jsem dělal tak, že jsem čerstvou brokolici obral na růžičky, naskládal do pekáčku a zasypal mraženou zeleninou, maličko podlil, přidal kousek másla a dal do trouby na chvíli

 

Figos - ®, 24.1.2010
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek sezóny lovu dravců:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniSLEVA 25% na Greys Prodigy GT3 12ft, 3,5lb

Za 3450
Kaprový prut Greys Prodigy GT3 je třetí generací prvotřídních kaprových prutů Prodigy. Doprava ZDARMA!!!


akce, rybareniKompletní řada novinek SUPRA FISH od Jet Fish skladem

Nová řada SUPRA FISH od firmy jet Fish o sobě začala dávat vědět již koncem minulého roku. Nyní se konečně dočkala kompletní rodiny produktů. Kvalitní krmení za rozumnou cenu ocení jistě každý kaprař.


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Rybářské Centrum Olomouc Rybářské Centrum Olomouc

Olomouc, Pasteurova 8a