MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Pstruh se zeleninou

Pečení ryb

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

pstruh
cibulka
máslo
slanina
česnek
sůl, steak koření, koření na ryby, bílé víno, sl. paprika, kmín

POSTUP PŘÍPRAVY

Pstruha zbavíme šupin. Omyjeme. Do pekáčku dáme angl. slaninu. Na to pstruha. Osolíme, i uvnitř. Česnek rozmačkáme a smícháme s trochou vody a pomažeme tím pstruha. Posypeme vším kořením. Posypeme jarní cibulkou. Přidáme máslo, podlijeme trochou vína a vodou a dáme do trouby.
Dělal jsem k tomu zeleninku a brambory.



zeleninku jsem dělal tak, že jsem čerstvou brokolici obral na růžičky, naskládal do pekáčku a zasypal mraženou zeleninou, maličko podlil, přidal kousek másla a dal do trouby na chvíli

 

Figos - ®, 24.1.2010
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Rybářské potřeby OBCHOD-RYBAŘENÍ.CZ Rybářské potřeby OBCHOD-RYBAŘENÍ.CZ

Rybářské potřeby OBCHOD-RYBAŘENÍ.CZ Vám nabízí přehledný e-shop se zázemím kamenného obchodu rybářských potřeb v Uherském Brodě. Nabízíme...