MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

RYBÍ KLOBÁS

Rybí karbenátky, salámy

RYBÍ KLOBÁS
5kg ryb (nejlepší je cejn)
2kg bůčku
140g soli (doporučuji sůl PRAGANDA)
50 g papriky
2 pol,lžice česneku
kmín
feferonka dle chuti
7m střev

Rybu zbavenou žebrovích kostí a kůže dvakrát pomeleme na malích dírkách a bůček na větších, přidáme ingredience a nejméně půl hodiny michat. Naplníme střeva a necháme do druhého dne uležet, pak udíme.

Takto udělaný prejt se dá použit jako placka na smažení nebo gril.

 

MIGEIC - ®, 16.12.2009
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
SUMCI.COM SUMCI.COM

Pojeďte s námi na Ebro na sumce!