MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Kapr na kmíně

Pečení ryb

Osolené a okmínované porce kapra mírně posypeme moukou a pečeme na sádle po obou stranách do měkka. Sádlo po pečení zředíme vodou, převaříme a zjemníme máslem. Upečené porce ryby přelijeme šťávou, a dáme na talíř.
Přeji dobrou chuť.

porce kapra, sůl, kmín, hladká mouka, sádlo, máslo

 

Fil@s - ®, 29.11.2009
Průměrná známka: 1,80

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Centrum Rybářských Potřeb Centrum Rybářských Potřeb

Prostějov, Plumlovská 3614