MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Candát na víně

Pečení ryb

Candát na víně

4 porce candáta, sůl, citrónová šťáva, hladká mouka, máslo, 2 dl bílého vína.
Porce pokapeme citrónem a necháme odležet. Osolíme je, poprášíme moukou a po obou stranách opečeme na másle. Pak podlijeme vínem, přendáme do trouby a upečeme doměkka. Šťávu částečně vyvaříme a nalijeme na podávané ryby.

 

petr226 - ®, 4.5.2009
Průměrná známka: 2,25

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
CARPFANATICS.cz CARPFANATICS.cz

Jsme internetová prodejna moderního typu s individuálním přístupem ke každému zákazníkovi a také klub vyznavačů moderního rybolovu. Máme...