MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Candát na víně

Pečení ryb

Candát na víně

4 porce candáta, sůl, citrónová šťáva, hladká mouka, máslo, 2 dl bílého vína.
Porce pokapeme citrónem a necháme odležet. Osolíme je, poprášíme moukou a po obou stranách opečeme na másle. Pak podlijeme vínem, přendáme do trouby a upečeme doměkka. Šťávu částečně vyvaříme a nalijeme na podávané ryby.

 

petr226 - ®, 4.5.2009
Průměrná známka: 2,25

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniKORUM naviják AXIS Reel 3000

Za 1.279
Skvěle zpracovaná novinka. Kapacita: 0,18mm/175m - 0,22mm/120m - 0,24mm/100 m. 5 ložisek - podrobnosti na www.chytiljsem.cz

akce, rybareniKORUM Mega Bands

Za 65
Super pevné silokonové kroužky slouží k maximálně snadnému a rychlému nastražení nástrah mimo háček. NOVINKA! Tři velikosti: 4 / 6 / 10 mm


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
www.jvrp.cz www.jvrp.cz

Naší vášní jsou ryby a rybaření ve všech jeho podobách.Největší kamenná prodejna v ČR s vlastním e-shopem nabízí nejlepší sortiment pro...