MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Candát na víně

Pečení ryb

Candát na víně

4 porce candáta, sůl, citrónová šťáva, hladká mouka, máslo, 2 dl bílého vína.
Porce pokapeme citrónem a necháme odležet. Osolíme je, poprášíme moukou a po obou stranách opečeme na másle. Pak podlijeme vínem, přendáme do trouby a upečeme doměkka. Šťávu částečně vyvaříme a nalijeme na podávané ryby.

 

petr226 - ®, 4.5.2009
Průměrná známka: 2,25

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek sezóny lovu dravců:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniNash Bivak Globetrotter 2man

Za 7990
DOPRAVA ZDARMA-Skvěle řešený rychloskládací, prostorný bivak pro dva rybáře do extrémních situací, skvělé odvětrávání, lehký a prodyšný materiál který vydrží vše a nízká akční cena - platí jen do vyprodání


akce, rybareniNash Instant Action Akce -25%

Připravili jsme pro vás akci na boilies Nash Instant Action, balení 200g a 1kg v průměrech 10, 15 a 20mm


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Párysův rybářský ráj Párysův rybářský ráj

Jičín, Hradecká 816