MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Candát na víně

Pečení ryb

Candát na víně

4 porce candáta, sůl, citrónová šťáva, hladká mouka, máslo, 2 dl bílého vína.
Porce pokapeme citrónem a necháme odležet. Osolíme je, poprášíme moukou a po obou stranách opečeme na másle. Pak podlijeme vínem, přendáme do trouby a upečeme doměkka. Šťávu částečně vyvaříme a nalijeme na podávané ryby.

 

petr226 - ®, 4.5.2009
Průměrná známka: 2,25

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniMontáže Rainer Korn pro mořský rybolov

Speciální montáže WFT - Rainer Korn, které jsou určeny k lovu na mořský rybolov. Doporučujeme použít při lovu halibutů a trofejních tresek.

akce, rybareniPodběrák Cygnet Master Sniper

Za 2.390
Podběrák vyrobený v Anglii + NET FLOAT ZDARMA. Tento podběrák není výrobek z Číny, ale originální a kvalitní anglická práce. V Britanii se prodává za cenu přes 100 GBP


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Gammarus -Žďár nad Sázavou Gammarus -Žďár nad Sázavou

Žďár nad Sázavou, Nádražní 464