Kterou přehradu?

Orlik,Hněvkovice,Kořensko, by jste doporučili pro lov kapra a proč,případně místo kdy a na co lovit?
Autor diskuse: válec - Profil , 23.8.2005 kaprařina - revíry, cestování

profo - Profil | Pá 6.1.2006 10:14:15

Válec : taky bych ti spíš poradil Hněvkovice. Je to klidnější a rozhodně jistější než Orlík. I když je pravda, že já osobně jsem na Orlík asi velkej smolař. A rozhodně platí to co psal m.kindl, s tím se dá jen souhlasit.

Kamet | Čt 5.1.2006 23:42:21

Korensko je krasny revir ale kazdou chvili vypusteny takze bez ryb radil bych Hnevky letos na podzim taky kapri16+ na jahodu

válec - Profil | Čt 5.1.2006 22:24:54

Tak kterou?

m.kindl - Profil | Út 23.8.2005 21:47:04

Jezdil jsem několik sezon na Hněvkovickou přehradu a největší úspěch jsem měl na boilie Mulbery od Roda Hutchinsona.Jezdil jsem do Purkarce naproti starý hospodě U Houšků je tam proti proudu taková malá zátoka, z ní naproti stožáru vysokého napětí je taková široká nízká vyvýšenina.Všude je tak asi deset jedenáct metrů vody(podle stavu)ale tady se to zvedá myslím tak až na osm a je to asi do osmdesáti metrů od břehu a bez vázek.Po povodních před několika rokama to bylo ale šeredně zanešený bahnem tak uvidíš, jo a je tam hrozně brabenců :-)))tak lovu zdar jestli tam pojedeš, jinak boilie si radši objednej v Tatcích protože ho má podstatně lebnější než JT.Dobrý bylo taky od Nutry smetanovej kouzelnik a v petikilovým baleni je to velice slušná cena, vem si k tomu i kulaté pelety, vyplatí se to.