Rybařina na Luhačovické přehradě

Ahoj všem, máte někdo zkušenosti s rybařinou na Luhačovické přehradě, hlavně s vláčením?
Také mi není jasné, pod co Luhačovická přehrada spadá? V soupisu revírů jižní Moravy jsem ji nenašel.
Díky za odpovědi.
Autor diskuse: MCH z OL - Profil , 23.3.2005 dravci - revíry, cestování

MCH z OL - Profil | Út 29.3.2005 21:12:43

Díky všem za odpovědi. Mám tam jet na týdenní školení a chtěl jsem si při tom zachytat. S takovou to vidím dost bledě.
Mějte se.

N.Z.Nami | Út 29.3.2005 20:19:21

Důležité je,že jste spokojení.Všude a se vším.Tak to má být.
Petrův zdar
P.S. Optimismus vám neberu,ještě se vám bude hodit....

radek | Pá 25.3.2005 13:47:03

Luhačovická přehrada byla zpuštěna o 2 m naposled při opravách v letech 98 - 99. Od té doby byl jen pokles z nedostatku vody jako loni na podzim. Pstruhovka je nad přehradou a vysazuje se tam zhruba 2000 pstruhů ročně. Vláčet se na přehradě dá, je tam málo závad (kořeny a větve). Vysazují se trofejní sumci, tržní štiky a candáti. Kamarád na vláčku průměrně 3-4 ks candátů a sem tam nějaký okoun a štika. Na pstruhovou povolenku si raději zavolej předem. Kaprů se sadí celkem dost a v rozumné velikosti. Podrobnosti na www.rybari-luhačovice.cz.. Každý má svůj názor na dobrou a špatnou vodu. Já jsem spokojen (nejsem placený agent), někdy se daří ( 4-6 kapříků 50 - 70 cm a mraky cejnků za dopoledne) a někdy zase ne ( jen cejni a plotice) . Nestalo se mi, že bych si nezachytal. Vedení je odvolatelné a dělá to co jde (samozřejmě i chyby).

NOVIS - Profil | Pá 25.3.2005 10:19:27

N.Z.Nami: Narozdíl od Tebe nepovažuji optimismus za chorobu, kterou je třeba vymítit. MO Brno 5 dle mého názoru naní špatnou organizací, o jejím rozpadání se víš asi jenom Ty, zkus mě poučit. O tom, že byla Luhačovická přehrada na podzim vypuštěna jsem nevěděl, tímto se autorovi otázky omlouvám. Že jsem si tam několikrát, naposledy lovi v červenci, pěkně zachytal, je pravda. O vedení svazu jsem nepsal ani slovo, nemyslím si ale, že by byli neodvolatelní. Jsem rád, že na MRKu jsou tak fundovaní odborníci jako Ty, kteří vědí víc a nás neznalé uvedou na správnou míru. Agentem placeným či dobrovolným nejsem, ale Ty jako "Vševědoucí" to přece musíš vědět líp, že?
Ještě jedna omluva MCH z OL, můj příspěvek nebyl k tématu, jen reaguji na předřečníka.

N.Z.Nami | Čt 24.3.2005 23:02:33

Novis
Koukám,že seš těžkej optimista...všechno je u tebe super...MO Brno 5 je super organizace ( mimochodem rozpadající se ), Luhačovice jsou super revír ( po slovení )...tak co ještě je super? Dědci - soudruzi ve vedení svazu ( neodvolatelní )? Tak hod něco do placu,at se zase zasmějem ! Nebo seš placenej agent ?

Milda | Čt 24.3.2005 18:58:15

MCH z OL:O té luhačovické přehradě jsem psal nedávno,že byla loni na podzim vypuštěná rekonstruovala se.Jestli už je napuštěná,to nevím,ale určitě se zpátky nevysadily všechny pěkné ryby(podle mě žádné).Jinak ti moc neporadím s tu vláčkú,ale v přítoku sú pstruzi,bývali aj pod přehradú,ale nemožu to seriózně tvrdit,už jsem tam několik let nechytal.V každém případě neočekávej pěkné ryby,určitě tam nebudú sadit veliké kusy.

švec - Profil | St 23.3.2005 21:32:00

Někdo tady psal že byla loni nebo předloni vypuštěná (nebo hodně upuštěná).Takže pozor,co bylo pravda před třema rokama nemusí být pravda letos.

Standas | St 23.3.2005 10:05:40

Prominte že se vkládám do otázky, ale u Luhačovic by měl být i nějaký pstruhový revír mimo MRS. Nevíte o něm někdo něco bližšího?

NOVIS - Profil | St 23.3.2005 6:31:24

Luhačovická přehrada je soukromým revírem provozovaným Rybářským svazem Luhačovické Zálesí. Denní povolenka stojí 300,-- (týdenní 900,--), všechny bližší informace včetně možnosti ubytování najdeš na www.rybari-luhacovice.cz. Je to krásná voda plná nádherných ryb, vláčet jsem tam nezkoušel, ale kapři a tolstolobici jsou tam prima (možno vidět denně z hráze, ze které je lidi krmí a u níž se nesmí chytat). Slyšel jsem i o úlovcích slušných štik a sumců.