Malé vody. Jake překvápení jste na nich zažili?

Zdar rybaří. Jake překvápení jste mněli na malých vodach? Jaka nejmíň čekana ryba se vam povedla někde na hektatovem rybníků nebo malem zhruba 3 metry širokem potoku? Moje třeba je jeseter malý na male řičce. Rad budu podívat na vaši ulovky.

Jake male vody mate nejraději?

A) Male potoky, řeky67%

B) Malé rybničky33%

Od 9.1.2023 hlasovalo 12 čtenářů.

já 2 - Profil | St 11.1.2023 12:38:24

Oncek69 >> Já je vždycky potkal jen u větších řek... a pokud jsi na belly boatu, nebo jdeš vodou a najednou jsi vedle nich, to je teprve překvapení... A jednou na nočním chytání si podnapilý párek lehnul na mojí odloženou bundu :)) Asi 1,5m ode mě, až když jsem zakašlal zjistili, že tam sedí rybář.

Vladímir_Nikitin. - Profil | St 11.1.2023 11:34:19

Oncek69 >> 🤣🤣🤣Hele to bylo dobrý.

Oncek69 - Profil | Út 10.1.2023 20:22:13

Sem tam se stane, že si někdo příjde k rybníku zašukat, ale není to nic, co by mě nějak překvapilo... 😃😃😃 Děda byl myslivec a ten vždycky říkal, že kdyby jeho optika uměla mluvit, tak by polovina manželství ve vsi byla v rozvodovym řízení... 😃😃

Vladímir_Nikitin. - Profil | Po 9.1.2023 19:42:35

Ja jsem na takových vodach začinal chytat. Ale za moji rybařskou karieru se to hodně krat mněnilo:-) První dva roky co jsem chytal tak jsem se splavkem chytal na jednom malem rybníčku male karasky, kapřiky, cejny a občas se povedl i línek. Pak mně začali zajimat velke revíry a velke ryby a tak jsem přišel na kaprařinu. Rok jsem chytal kaprařinou, nachytal jsem svoje největši ryby a pak mně to nějak na těch soukromacích přestalo bavit. Tak jsem vymněnil těžke kapraky za jemne feedry a zase jsem se vratil k mym oblíbeným malým vodam. A zase 2 roky jsem chytal na nich, na splavek, mlskačku a těžko. Ale poslední rok už zase taha na kaprařinu :-) Ale stale mně baví chytat na takových malých vodach.