Soukromý revír moravskoslezský kraj

Zdravím všechny možna to tu už je jen jsem to nenašel. Letos kašlu na normální papíry chci si koupit celo roční na soukromém revíru potřebuju pomoct s výběrem.
Autor diskuse: Diagon - Profil , 27.2.2018 všeobecné - revíry, cestování

valcha186 - Profil | Út 27.2.2018 12:45:26

Jsou rybáři a rybáři. Miliony výmluv, já to neumím, on mě přehazuje, já jsem to chtěl hodit na to místo jako on, já jsem si tam zakrmil a to je pořád dokola. Já mám s sebou basu a potřebuji ji vychladit a v klidu vypít, já nemám nahozeno, jen to visí u břehu, on kouří a jde to ke mě a toho je dost a otravuje to každého kdo to poslouchá. K tomu ještě, já jsem tady sám, nikoho sem nepustíte, já si chci u toho pokecat, jeden záběr za druhým, už mě to nebaví, v noci sem lítá výr a já se vylekám, není vůbec slyšet, kolem auta mi to rozryla prasata. Tak je lepší nijak to nekomentovat a nebo jednoduše neotravuj. Další nepřekonatelný problém je se dřevem na noc, vy tu nemáte připravené dřevo ? Vždyť je kolem les. Pak jeden stálý starý děda, je silně nahluchlý a říká, já nic ne-slyším a jen si chytám pro radost. Tak to poslouchám už od roku 1993 dokola a to je síla. Proto vybírat a přebírat. Něco podobného jsou i naše dětské závody s jednoduchým závěrem. Chytají děti a vy se do toho nepleťte. Ruská zmrzlina je velká a studená.

Cajzik - Profil | Út 27.2.2018 11:54:56

Asi bych to řekl stejně jako kluci valcha a jeden, nejdřív si vyber pěknej a klidnej soukr a pak si kup celoročku. Taky jsem zjistil čím víc nás tam bylo byl větší čurbes, tak se to redukovalo a je tam klid. :-)

valcha186 - Profil | Út 27.2.2018 11:04:36

Nechci tě nijak odvracet od celoroční soukromky, ale nejdříve si vyzkoušej více míst a potom podle kvality si vyber a pak se rozhodni. Jsou party které jeden den jsou perfektní a druhý den si myslí že vypijí svět. Buď se válí po břehu a nebo se snaží i lovit. V množství je síla a není ani pořádně možné , mimo policajtů, je od vody vyhodit. Další den každý kouká jako že mu to je líto. Máme vodu jen pro slušné rybáře a po zkušenostech jen prověřené party. Nejlepší jsou rodiny, kdy si nějaké výstřednosti nikdo moc nedovolí. Jinak podmínky pobytu se dají vždy domluvit. Není to všude stejné.

jeden3 - Profil | Út 27.2.2018 9:26:19

Diagon - >> me prestalo bavit to vecne dohadovani ohledne pobytu u vody delsim jak nekolik hodin uz pred rokem,takze se ti nedivim. Proto ted na svazovky jezdim jen na feedr ci plavacku a na kapry a delsi vypravy zasadne jen na soukromaky. Jen ti dam radu podle sve vlstni zkusenosti-snaz se vybrat revir,kde se ryby neberou vubec- vetsinou tam byva vetsi klid u vody,temto vodam se totiz vyhybaji particky "take kapraru"kteri berou pobyt u vody jako chlastaci mejdan s tim,ze rodince i nejakou tu ryby dovezou :-)) Za cca rok a neco jsem projel asi 7 soukromych reviru s navstevama min nekolik dni a mohu potvrdit,ze klid u vody i na soukromacich je primo umerny vzdalenosti zdroje alkoholu od vody :-))))

jirisyky - Profil | Út 27.2.2018 9:05:08

jeden3 >> Tak jsem to špatně pochopil

jeden3 - Profil | Út 27.2.2018 8:37:33

jirisyky >> on chce rocni na jeden soukromak

Tomas Krlin - Profil | Út 27.2.2018 8:24:23

Muzes zkusit Novy Stav v Rychvalde... je tu o nem diskuze, tak ji najdi a pocti si o tom rybniku.

jirisyky - Profil | Út 27.2.2018 5:01:16

Místo celosvazovku chceš celosoukromku? To nedopadne