Kam smí elektromotor?

Hledám tu už tři dny nějakou diskusi na téma pravidel využití elektromotoru. Pročet jsem si vyhlášku 46/2015 a pořád jsem se nedobral výsledného závěru. Může mi tady někdo poradit, nebo mě klidně odkázat na diskusi, které o tomhle pojednává? Zajímá mě, jestli na revíru (rybník 70ha), kde je klasicky zakázáno zavážet a lovit z lodě, můžu převézt bagáž nafukovadlem s elektromotorem na druhý břeh, kam se smí, ale není to dostupné autem a pěšky zatraceně daleko. Za rady a případné odkazy děkuju!;-)
Autor diskuse: Lipi - Profil , 16.5.2017 všeobecné - ostatní

MISO* - Profil | Út 16.5.2017 8:19:52

ja myslim, ze urcite mozes a rybarsky poriadok s tym nema absolutne nic spolocne. Teda pokial nebudes zavazat a lovit z clna. Pouzivanie clnov ako take riadi dopravny urad, statna plavebna sprava (teda u nas), ale pokial ide o tak male plavidla s elektromotorom, ziadne specialne obmedzenia neexistuju. Vobec by som to neriesil.

xDanielS - Profil | Út 16.5.2017 7:54:54

Lipi - >> Rybářský řád upravuje používání lodi při lovu, nikoliv její využití mimo.

cindy - Profil | Út 16.5.2017 6:52:25

Pokud to není soukromý rybník, kde může zřejmě majitel použití plavidel zakázat, platí předpisy státní plavební správy. Rybářské "Bližší podmínky výkonu rybářského práva" s tím nemají nic společného. Nemyslím, že by byl elektromotor někde zakázán.
http://plavebniurad.cz/